psychologist Ali ekiz önerilmişti ama aradim randevu cok gec nisan 20sine veriyor. Memnun kaldığınız kimler var ? Ne kadar verdiniz? Butun forumu okudum ama eski genelde yazilanlar.
Busbushatun psychologist butce sıkıntınız yoksa benm doktorum perınatalog cok memnunum oktay kaymak acıbadem altunızadede
Busbushatun psychologist muayenesı benm sıgortam olmadıgı ıcın 900 lıra detaylı ultrsn yaptırcaksanız oda sanırım 1500 fılan oluyordu ama tahlıl fılan yapyırmıstım toplam odedım net detaylı ucretını bılmıyorm canm
leylosule psychologist şuana kadar gittiğim en mükemmel doktor kontrolüydü diyebilirim. Okadar sakin ve detaylı açıklıyor ki sanki karşısında doktor arkadaşı var gibi uzun uzun her şeyi anlattı. İnanılmaz tatmin olmuştum ayrıca o gün cinsiyeti de öğrenmiştik 13.haftada. Ben normalde yurtdışında yaşadığım için türkiyede sigortam yok oyüzden benim ödediğim fiyat sizinkiyle aynı olmayacaktır. Arayıp sormanız daha sağlıklı olur
iremelif Prof dr Rıza Madazlı var Nişantaşı’nda ona gittim ben çok ilgili bi hocaydı arayıp sorun isterseniz
Rosezeynep Bezmialem Prof.Dr. Pakizer Banu Kılıçoğlu Dane den randevu aldım, 450₺. Bezmialem hastanesini arayın 1060 sahili numarasını çevirin gebe polikinliği randevu veriyor.