Sare_amine Ankaradaki anneler detayli icin nereye gittiniz … kendi doktorunuz mu bakti veya … benim gittigim hastanede renkli yokmus sizin önerileriniz var mi renkli ve uxun uzun bakan ilgili olan
Demir06 Sare_amine bende düzen laboratuvarına gitcem 800 tl gibi bir fiyatı varmış yarım saat sürüyormuş,cd de veriliyormuş
Kubraacunman Sare_amine bende arastirma icerisindeyim bugun sinan tan diye bir docenti gordum yorumlari vs cok olumlu bilgi icin aradim 45 dk suruyormus 4 boyutlu sekilde de bakiyormus oraya gitmeyi dusunuyorum bende suan 19 haftaligiz 21-22 arasi bakiyormus fiyati 440₺ dediler 😊
Mls_mls02 Sare_amine lokman hekime gidiyorum bende normalde ama detaylı ultrasona 700 TL dediler ben o yüzden devleti tercih ettim etlik Zübeyde hanımda oldum ve gayet memnun kaldım o kadar para veriliyor aynı şey farkı yok canım ama yinede sen bilirsin tabiki
Sare_amine Mls_mls02 renkli mi ve kac dk surdü.. acaba her yerde sure olarak ayni mi… doktorum iyi guzel ama cok kisa bakiyor bi goremedim dogru duzgun
Mls_mls02 Sare_amine 15 dakika baktılar canım renkli falan değildi ama gayet memnun kaldım araştır istersen canım
Sare_amine Demir06 800 de baya yuksekmis… kocam krize girer allah korusun 🙂 uzun suruyormus ben de uzun uzun bakilsin istiyordum
Demir06 Sare_amine ben de vermek istemiyorum ama şehir hastanesinde randevu bulamadım,zübeyde hanımj da sevmiyorum biraz mecbur kaldım daha gitmedim zaten