mucizebebek35 Arkadaşlar grip oldum ne yiyip icebilirum başım çatlıyor boğazım ağrıyor ne yapabilirim 20 haftalık hamileyim doğal evde ne yapabilirim bide hamilelikte parol kullanılıyor mu aceba
Hkbra mucizebebek35 parol içebilirsin canım nane limon ıhlamur zencefil kaynatıp içebilirsin bol sarımsaklı tavuk çorbası bol su ve c vitamini mandalina limon greyfurt nar kivi yiyebilirsin. Çok geçmiş olsun 💐
metehaninannesiii mucizebebek35 kaynamış suyun içine bol limon sık içine de 1 tatlı kaşığı da bal koy karıştır sıcak sıcak iç sabah aksam yap benim böyle geçti çok şükür
Seda344 mucizebebek35 geçmiş olsun 3 gündür bende aynıydım. Bazı içtiklerimle hemen toparlandım. Sabah uyanınca. Akşam yatarken sirke tuz su gargara yaptım. Boğazım bir gecede düzeldi. Grip için limon pekmez bal sıvı yağ su kaynattı eşim cezvede sabah akşam içim. 3. Günüm şükür kurtuldum.
Seda344 mucizebebek35 ıhlamur ağrı keçisi doktoruna sormadan asla kullanma. Özellikle ıhlamur düşük tehlikesi yaratabiliyor. Bana içemezsin dedi doktorum. İzin vermedi.
mucizebebek35 Hkbra Çok teşekkür ederim canım hamilelikte nane limon icilmiyor diye duydum sıkıntı olur mu ki içsem aceba
Fatocan47 mucizebebek35 parol içebilirsin ihlamur iç limon ye meyve ye bol bol sicak şeyler iç duş al yorganina altina gir terlet kendini