rozerrin_63 Merhaba! Kızlar 18+6 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bi kaç gündür bebeğimi hissediyordum uzanında felan kıpırdamalar oluyordu . Ama dünden beri bi kıpırdama yok yemek yiyip uzanıyorum yinede kıpırdamıyor normalmi sizce
sedakyhn rozerrin_63 şekerli birşeyler yiyip soluna uzan pekmez varsa pekmez şerbeti yapıp iç daha iyi olur 🙏
Boncukgiller003 rozerrin_63 normal cnm o haftalarda ara ara hissedersin 😊 22 23 den sonra düzene giriyor
birprensesvebirprensannesi rozerrin_63 Normal canım daha küçük 28. Haftaya kadar bebek hareketleri düzensiz oluyor. Benimde 20. Haftamda 2 gün hareket etmediği olmuştu korkma 🙏
Defneliigunler1 rozerrin_63 canım bende 23 haftalık hamileyim 3 gündür hiç hissetmiyorum diye doktoruma gittim ama gayet normalmiş şu dönemde her gün hareket etmesi beklenilecek bir durum değilmiş 🥰🥰
rozerrin_63 birprensesvebirprensannesi çok sağolun yorumunuz için 2 defa düşükten sonra insan korkuyor 🙃
tanya25 rozerrin_63 aynen böyle bir post açmıştım tam o zamanda :) herkes bi gün hissedersin bi gün hissetmezsin düzene girmesi için daha erken demişlerdi gerçekten de öyle oldu ertesi gün bayağı hissettim :)
birprensesvebirprensannesi rozerrin_63 Kayıptan sonraki korkuyu bilirim ama korkmayın şuan sürekli hissettirecek kadar güçlenmedi annesi 20 den sonra daha net hissedersin Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Cigdemmom rozerrin_63 klasik müzik açıp karnınıza biraz yakın tutun sese tepki veriyorlar o haftada da verir mi bilmiyorum ama
Wonderwoman rozerrin_63 ooo dur bakalım annesi o haftalarda hisetmen bile mucize 20 den aşağı hissetmezsiniz zaten 27 Co haftada daha çok hissetmeye başlarsınız 32den snra asil hisetmeler ki her bebek hareketli olmaz 😊
aeh rozerrin_63 ilk zamanlar normal hatta 25e kadar bile normal sayılabilir ilk gebelikse, endişelenmeyin
Bus46 rozerrin_63 sırt üstü çok yatma canim bebege giden kan azaliyomus bütün ağırlık bele geliyormuş onermiyolar sırt üstü yatmayi
rozerrin_63 Bus46 ya biliyorum sadece hareket etmesi için öyle yaptım olmadı ama bişey diyicem ben uykuda bazen sırtüstü yatıyorum yani uyandığımda öyle uyanıyorum acaba napabilirim bunun için sırtüstü uyumammak için bazen uykudan uyanıyorum
Bus46 rozerrin_63 arkana destrk olsun diyr yastık koy ince de olsa yarım eglimli yatmak skinti değilmiş tam bele yatmak iyi değilmiş tansiyon düşüklüğü yapiyomus
Tugcekkkkk rozerrin_63 canım çok küçük ama her hareketini hissetmezsin. O hareket eder de sen hissetmeyebilirsin. Benim ikiz gebelik ben bile 20 den sonra hissetmeye başladım. Evham yapma 😊🙏