Misto ebrr1048 ben “b” rh pozitif eşim “a” rh pozitif oglum “ab” pozitif yani ikimizdende almis😜🤭bakalim ikinci bebegimin kan grubu ne olcak
Tansuuuuu Misto bebeğinizin 0 olma ihtimali bile var öyle söyleyeyim size 😊 genetik konusu çok kapsamlı ve detaylı bir konu 🙏🏻🙏🏻 çok buradan ayrıntısına girmek istemiyorum
Misto Tansuuuuu evet canim duymustum sıfır olabilecegini gercekten bu kan grubu meselesi biraz degisik ve tuhaf😊
yasemin333 Tansuuuuu internetten baktım da %75 B ,%25 0 diyor.Eğer B grubu olursa çocuğumla benim aramda AB0 kan uyuşmazlığı olacak ve bu da sarılık riskini arttırıyormuş.İnşallah 0 olur 😌
Tansuuuuu yasemin333 inşallah canım Rh uyuşmazlığı daha çok korkutur doktorları ama ABO da sıkıntı tabi 😔😔 eğer eşin heterozigotsa 0 olma ihtimali yüzde 50 canım internet yanlış söylüyor 😇😇😘 ferah tut sen içini
Bilge44 ebrr1048 Kan grubu hesaplama diye yazarsanız google orda bir sayfa çıkıyor. Şimdi siz yazınca ben de merak ettim ordan hesap çıkardım 🥰ortalama ne grup olabilir diye 🥰💉 istatisksel olarak sonuçları % ile verdi👍🏻
yasemin333 Alyaesmaa ayy inşallah bizim de öyle olur oğlumla kan uyuşmazlığımız olacak diye çok korkuyorum ☺️
Busracobann ebrr1048 ben A pozitif eşim B pozitif kızım ise AB pozitif sağlık ocağında ebe genleri ikinizden de almis dedi bakalım bu kızım ne olacak kan grubu
3MelekAnnesi3 ebrr1048 hangisi baskınsa ondna alıyor cnm benim annem A negatif babam 0 pozitif 3 kardeşimde 0 pozitif ben ve esim 0 pozitif dogal olarak Baska kan grubu olmadıgı için oglumda dogcak bebegimde 0 sıfır pozitif olmus olcak
Kucukkedi Benim annem babam b kardeşimle ben 0 ız, netten bakılabilio kan grubu hesaplama yazarsanız yüzdelik ihtimalleri çıkarıyor size
Krizantem_ Meless Yanlış bilgi vermişsiniz. Benim annem b+ babam a+ ama kardeşim 0+. Ab kan grubuna sahipse anne veya baba onların çocuğu 0 olamaz. Mesela benim ab benim çocuğumun 0 olmayacağı kesin.