aselelif06 Kızlar ankara mamak ve civarında cocuk doktoru arıyorum çok acil lütfen memnun olan varsa rica ederim öneri bekliyorum
ozlemak42 aselelif06 canım ben konyadayim bilgi icin degilde basligin için yaziyorum bende konya için sormuştum bir tane cevap alamadım malesef yardımcı olmak bu kadar zor mu bilmiyorum eminim çok kişi vardır ama yazmiyorlar 🤷🏻♀️
Denizyildizii aselelif06 burasını hamileler kullanıyor ya o yüzden olmayabilir birde Happy kids de sor
dugmeninannesiii aselelif06 kaynana görümce postu açsaydın çok yorum gelirdi canım ama gerekli bişey sorduğunda hiç kimse yardımcı olmuyor malesef
piremsesce dugmeninannesiii herkes Ankara mamak da değil, çoğunun ilk gebeliği bilmediği şeylere insanlar nasıl yorum yapsınlar 🤷🏻♀️
aselelif06 piremsesce piremsesce herkesin orda olmadıgını bende biliyorum olan varsa diye sordum zaten
ratatosk aselelif06 burada çoğu kişinin ilk hamileliği o yüzden biraz zorlanırsınız. Üstte kalsın postunuz belki bi gören olur
Morperi Liv hospital de Elif Alkış var 3 yaşında oğlum doğduğundan beri ona götürüyorum, bide acil bi durum olunca güven hastanesi acile gidiyoruz
aselelif06 piremsesce kusura bakma canıö lohusalıgı en dibini yaşıyorum bebek ce ben covit olduk hepten psikolojim bozuldu
piremsesce aselelif06 Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez vakitte kimseye bi şey olmadan atlatmak nasip olsun 🌸 sağlıcakla büyütün bebeğinizi 💜
Serifeisitmir aselelif06 valla canim kaynana postlarından goremiyoruz ki Ozel dersen cukurambarda osman ozdemire goturuyorum ben ama hacettepenin çocuk bolumu de cok Iyi