Civciv_geliyor1 Kızlar hap yutamıyorum psikolojik olarak galiba hiç içmedim şimdiye kadar. Ama şimdi doktor vitamin falan verdi içmem lazım ne yapıcam varmıydı aynı durumda olan ne yaptınız?
metehaninannesiii Civciv_geliyor1 burnunu tıkayıp elinle icebilirsin kuzum bende öyle yapıyorum bazı hapları
Mom041 Civciv_geliyor1 ben de içemiyordum büyük ve mat olanları hala içmem ama Demir’i içmem gerekiyor kaygan bir hap olduğu için alıştım. Düşünmeden sadece su içer gibi kaydırıyorum gidiyor 😅 ama internette farklı yöntemler var
3441K Civciv_geliyor1 bende yutamiyorum canım folik asiti yutabildim adı folbioldu bide smdi prilam yutuyorum oda kucuk onun dışında yutamıyorum ve midemi cok bulandiriyo doktora söyledim beslenmen iyiyse tamam demisti kansızlık ckti ona da serumdan verdirtti ferenjectti sanirim onu taktırdim hastanede bu şekilde:)
Civciv_geliyor1 Bana decavit verdi kocaman ya hiçbir türlü gitmiyor ikiye böldüm olmadı çok sıkıntı 😔
Nuray23 Civciv_geliyor1 bende hic hap icemezdim hep hastaliklarimin kendi kendine gecmesini beklerdim. Ama simdi bebek icin mecburum diyorum atiyorum agzima zorla yutuyorum. Bebegim icin de at agzina gitsin. Ben kac kere geri cikardim kac kere bos yere ilac gitti ama cok zorladim kendimi. 36+4um. Bian once ilaclardan kurtulmak icin gun sayiyorum resmen😂