Kbrkya Hanımlar merhaba her gün neredeyse baş ağrısıyla uyanıyorum akşama doğru geçiyor ama her sabah baş zonklamasıyşa uyanıyorum aranızda bunu yaşayan varmı ??
Nazzprlkci Kbrkya aynen canim benim de oyle😓 sabah uyanir uyanmaz basliyor aksama kadar hafifliyor bazen hic gecmiyor.. gebelikten olabilir diyorlar. Kontrole gittigimde mutlaka doktora sorucam belki agri kesici falan verir 😕
Kuzucccum Kbrkya ıkı gün öncesi sabah 7 gb uyandım bı dahada uyuyamadım dün çok kötü ağrı ile uyandım bugün de devam ettı şükür geçti 🙏 erken kalktım dıyedir benımkı öyle düşünüyorum
Akbulutsevda Kbrkya bol bol su içmeni tavsiye ederim. Gebelikte kan akışı fazlalaştıgi için baş agrilari oluyor malasf ki
Kbrkya Esrelf migrenim yok tansiyonumda daha önce ölçtürmüştüm sağlık ocağına 10/12 demişti şunu yap bunu yap demedi doktorda sadece parol içebilirsin dedi bu kadar oda etki etmiyor 🤷♀️
Esrelf Kbrkya benim migrenin var 5. Aya kdar baş ağrısı öldürdü beni. Sizin bir sıkıntınız yokmuş doktora bir sorun. Bana kasılma için magnezyum başlamıştı ama başımın ağrısınıda geçirdi sizde bir sorun size de yazar belki doktorunuz