Farketmezz Merhabalar, spinal Sezeryandan sonra kullanılması önerilen kahve hangi kahve oluyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
paradiseeeeee Farketmezz nescsfe oluyor canım bende haftaya hastane çantamı hazırlarken nescsfe ketıl bardak bitter çikolata hepsini hazırlıycam inşallah
Busra34ybg Farketmezz Türk kahvesi ve nescafe Classic sütsüz şekersiz yanında bitter çikolata ayrıca bol bol su tabiki
Farketmezz elaveben sade kahve deniliyor ama türk kahvesi mi yoksa bildiğimiz 2 si 3 ü bir arada olanlar mı
Aysunduruu sibel20 neden acaba merak ettim kahve ne işe yarıyor ki peki normal doğum olursa ne icebiliriz peki
Babybay Farketmezz sade daha çok işe yarıyor ama 2 si ve 3 u bir arada da tüketilebilir ben öyle yapmıştım
Farketmezz paradiseeeeee Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizimde pazartesi inşallah hazırlık yaparken sormak istedim 🤗
paradiseeeeee Farketmezz amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin öyle işte ufak ufak başlıyoruz artık pazartesi itibariyle
Babybay Aysunduruu sezeryanlilara öneriliyor. baş ağrısı için mutlaka ve sürekli içilmeli bı sure.Daha önce sezeryan olduğum için,normal doğum Hakkinda bilgim yok
mmek_2014 Aysunduruu kafein narkozun vücuttan daha hızlı atılmasını sağlıyor bu yüzden sezaryan sonrası öneriyorlar. Normal dogumda faydası olur mu bilmiyorum
Meltemli Aysunduruu anestezi yi vücuttan hızlıca atabilmek için kafein tüketimi yapılıyor ben tuketmedim bişey de olmadı gerçi yerine 4-5 litre su içmiştim 😀
8899ilknur paradiseeeeee sade Türk kahvesi gerçekten çok işe yarıyor yanına da bitter çikolata ağrıları hafifletiyor bende 2 gün önce oldum
Aysunduruu Babybay teşekkürler ilk defa duydum bende ondan merak ettim 🤷♀️benimde 3 cü ama normal olduydu simdi nasil olur bilemem 14 sene geçti sonuçta sezaryen olursam bilgim olsun benimde dedim ☺