Seher05 36 haftalık hamileyim öksürsem kaçırıyorum hapşursam kaçırıyorum sürekli napacagımı şaşırdım benim gibi olan var mı 🙄
ebru23 Seher05 valla bende bazen. Kaciyo yapcak bidey yok gunluk ped kullan ben kusarken resmrn isiyorum cok siddetli kustugum icin yuzumde benekler cikiyo
Seher05 Kayasbht bende uzun zamandır sürekli kaçırıyorum bugünde grip olmuşum sürekli kıyafet degişmekten yoruldum oturup aglayasım bile geliyor artık
Seher05 Senayyalcin 😂 güldüğüme bakmayın gercekten sinirim bozulmaya başladı artık uzun zamandır bu haldeyim
Kayasbht Seher05 ben kusarken oluyordu en çok hiç tutamıyordum resmen şır şır gidiyordu . Şimdi hapşırırlarmış öldürürken az kaçırıyorum . Doktorlar baskı yaptığı için normal diyorlardı ama ben bu kadar erken başlamasına anlam veremedim
Senayyalcin Seher05 Hamilelikten sonra sona eriyormuş takılmayın ben sürekli kuru mendil koyuyorum iç çamaşırma rahat edemiyorum diğer türlü🤷🏼♀️
Seher05 Senayyalcin bende sürekli ped kullanıyorum sürekli iç camaşırı degiştiriyorum gün içinde 5 6 kez inşallah gecici birşeydir kalmaz dogurduktan sonra 🙄
Seher05 ebru23 bende sürekli ögürüyorum sabahları ilk kalktıgımda hem kaçırıyorum hemde morarıyorum gözlerime kan oturuyor resmen haftalarca gitmiyor allahım hepimize yardım etsin 😌
Busehnm Seher05 ay ben de geçen hafta ilk defa yaşadım 30.haftadayiz hapsururken altına kaçırdım 🤭 cok guldum kendime, insana neler yaptırıyor bu hamilelik ☺