Berfinsimsek Ya saçlarımı kesicem ama günah kesilmez hamileyken diyorlar inanmıyorum ama yinede bir sorayim dedim sebebi nedir bilen var mı?
yagmurakcali Berfinsimsek hurafe canım ben ilk hamileliğimde kestirdim şimdi de 2. Ye hamileyim yine kestirdim gayet hızlı ve sağlıklı uzuyor hamileyken 😀
Ddmbcglu Berfinsimsek yok ya ne günahı cahillik onlarınki 😂 bende ömrü kısa olur ,aklı kısa olur gibi seyler duyuyorum hep 😂
Berfinsimsek yagmurakcali yani bende öyle diyorum ama sağolsun etraf sürekli saçmalama kesilmez filan diyor eşimde etkileniyor galiba
Iremburak Berfinsimsek valla 2 gün önce kırıkları aldırdım inanma öyle şeyler doktorada sordum yapabilirsin demişti 😊
Berfinsimsek Iremburak inanmıyorum da etraf susmuyor eşim çok etkileniyor bende bir size sorayim dedim
Tgb_dmrc Berfinsimsek sevabı günahı başkalarına sorarak buralarda mı öğreniyorsunuz. Bunu yazan bir kitabımız var. 🙏🏻
Berfinsimsek Tgb_dmrc tabiki buralardan öğrenmiyoruz ama yinede böyle düşünen hamileler varmı diyw sormak istedim
minidior Vallahi su hurafeler beni bitiriyor ozellikle kv soyledigi seyler 🤦🏼♀️ Sacimi kesmistim Aaaa bilmiyormusun cocugun omru kisalirmis off offf bosverin Allahin izniyle hic bisey olmaz
Lalihhhh minidior sanki çocuğun ömrünu saçımizin son durumu belirliyor gibi değil mi? Uyduruk hurafeler eskiden bu yana hep var maalesef
EsmamM18 Berfinsimsek Dinimiz de de bilimsel olarak da saç kesilebilir. Büyüklerimizin hadi bir hurafe uydurak da yıllar sonra gebeler 9 ay konusup dursun dedikleri hurafelerden biri . Kestirebilirsin.
Pinarrsu Berfinsimsek valla boyattim, uçlarindan aldirdim, üstüne birezilya fönü yaptirdim, tabi doktoruma sorarak.. yani boş muhabbetlere gelmeyin derim :)))))))))))