nurell Medine-07 ikisinode koy kuzum o zaman bende Arif foktug koycam çünkü kim hangisini isterse onu kullanır eşimin rahmetli babasının ismiyle birlikte uyumlu olması bence onmli drgil
Medine-07 nurell İki isim hiç istemiyoruz canım biz bide Alparslan Göktuğ çok uzun olacak ilerde çocukta zorlanabilir
Durunbigeldim Medine-07 bende ikisi arasında kaldım Alparslan daha ağır bastı sanki😍bakalın artık değişmezse ben Alparslan koycam
Durunbigeldim rafadanyumurta siyasi ne alaka ya🤥Alparslan Selçuklu hükümdarı atamızın adı🤨en önemlisi Türkçe kökenli isimler
nurell Medine-07 doğru haklısın çok uzun olacak eşine şöyle o zaman canim benim içime Göktuğ sindi eğer kirilmayacaksan içinde kalmayacaksa bunu koyalimmi diye
Esekoldurengunes Bu ara bu Alparslan modası nereden çıktı ben anlamadım, hiç güzel bir isim değil bence 🙄 Göktuğ daha güzel 👍
Durunbigeldim Esekoldurengunes valla ben bekarlıkten beri isterdim bu ismi modayamı çıkmış🤣güzel olup olmaması tartışılır bence harikaa hiç değilse Türkçe kökenli ağır güzel isim tercih meselesi
Medine-07 Durunbigeldim İnsan çok kararsız kalıyo ya biz hep başından beri iki isim arasında gidip geliyoruz ☺️