aysegull23 Medine-07 Göktuğ çok hoş bence.Ve kimi duysam Alparslan artık aşırı fazla koyan var bu sıralar
Medine-07 aysegull23 Evet aslında çok bilindik bir isim ama eşimin en çok sevdiği isim ben göktuğ eşim Alparslan ama bana bıraktı istediğini koy dedi ama onun ne kadar çok istediğini bile bile de Göktuğ koyamıyorum 😔
Kalp11 Anaokulunda bir minnak var adın ne deyince aypaştan diyor okadar sevimliki 🙈 ama ismini harcıyor. O yüzden göktuğ😁
rafadanyumurta Bence alparslanı seçmelisin. Bende eşim ve annemin baskısı yüzüden vaz geçmiş durumdayım. Yoksa aşık olunacak kadar güzel bir isim
rafadanyumurta Medine-07 siyasi yanı var, ilerde sıkıntı yaşayabilir diye. Ama 14günüö var hala isim bulamadım. Ondan da soğuttular yeni isim de yok kaldık ortada
nurell Medine-07 ikiside çok güzel canım biz Göktuğ koayacagiz hangisi içine daha çok siniyorsa onu koy ❤️
Emineerdem Medine-07 ya bizde bu iki isim arkasındaydık görünce gülümsetti 😂😍 biz Alpaslanı seçtik aslımda göktuğ da çok güzel ama biri eşime ilk okulda dalga geçerler dedi gö*tuğ diye 😂🤦🏻♀️ O günden sonra konu kapandı 😂
Medine-07 rafadanyumurta Evet bu siyasi yanını banada söyleyen oldu canım. Çok az kalmış bir an önce bulman lazım çok güzel fikirler var isim olarak onlardan seçebilirsin zorlanıyorsun canım
Durunbigeldim rafadanyumurta siyasi ne alaka ya🤥Alparslan Selçuklu hükümdarı atamızın adı🤨en önemlisi Türkçe kökenli isimler