Dnfrn Durdudiler evet veriyor cep telefonunu 70 tl muane ucreti 20 tl nts 2000 normal dogum 2400 sezeryan 2500 prenses dogum dr cok ilgili ve bilgili sormadan herseyi anlatıyor bide çok rahat bi dr o yuzden benim hamılelıgım hep rahat gecti 😊
Caglaaa Arkadaşlar bandırma devlet hastanesi ikili test yapıyor mu şuan özel muayeneli bir doktora başladım ama testleri devlette yaptırmak istiyorum bilginiz var mı
DuyguSen Durdudiler ben de Bandırma özelde hayal beye gidiyorum ve çok memnunum. Fakat Aylin hn ile ilgili olumsuzluklar duydum ve yaşadım. Hastane dışında İlhan Şen de çok ilgili ve iyi bir doktor. Yine de hayal beyi tek geçerim 😁
Caglaaa DuyguSen bende ilhan şene gidiyorum şuan memnunum bir buçuk hafta sonra ikili test yaptırmam gerekiyor devlette yaptırmayı dusunuyorum da özel hastanede ne kadara yapılıyor ikili test bir bilgin var mı
Bahar22Bahar Caglaaa rica ederim 😘 Yeni gelen tüm doktorlar iyi ama Alihan bey çok fazla ilgili tavsiye ederim gideceksen şimdiden randevu bakmaya başla
DuyguSen Durdudiler yakın zamanda ya hizmete girdi ya da girecek gibi birşeyler duymuştum ama emin değilim