Demir06 Teacher-mom buharada detaylı usg yok diye biliyorum,bana doktor kartvizitleri vermişlerdi detaylı usg için
Esrelf Teacher-mom buharada detaylı ultrason yok. Ben detaylı bakıyorum diyenede güvenmeyin. İhsan doru var şehir hastanesinin üst çaprazında. Çok güzel bakıyor. 300 tl ücreti var.
Aras7676g Teacher-mom merhabalar Atatürk üniversitesi git en iyi Dr. Prof. Orda fiyatı telefon ara tek tek zaten devlet SSK olmasa bile kadın doğumda fiyatta indirim var .
Minikbebek25 Teacher-mom metin hoca Atakan hoca var ben metin hocaya gidiyorum çok iyi tavsiye ederim
Teacher-mom Demir06 kim var peki Erzurum’da başka hastanede ağrıdan gelicem bir bilgim yok ora hakkında 🥺
Maviderler Teacher-mom Araştırma hastanesinde Atakan Bey var. Metin Ingec kendi muayenehanesi var nenehatunda birisi varmış ama ismini bilmiyorum ben yaptırmadım ama 3 u var diye biliyorum
Demir06 Teacher-mom kusura bakmayın yardımcı olamıcam bende Ankaraya geldim burda yaptırcam,metin ingeç diye bi hocanın kartını vermişlerdi
Merve_Sa Teacher-mom araştırma hastanesinde Atakan bey var oraya gidebilirsiniz sabah erken saatte gidip fiş kestirin
Teacher-mom Esrelf iyi bir doktorsa oraya giderim devlet istemiyorum sırayla uğraşamam uzaktan geliyorum maalesef sabah erken gitme durumum da yok özel hastane mi şehir hastanesi
kadriye25 Esrelf perinatolog olmadığı için doktorum ona gitme dedi ben Ragıp Atakan a gittim ama 8 de gittim sıra ancak 10bucuk 11 gibi geldi yarın saat 45 dakika baktı.
Esrelf Teacher-mom yok yok özel muayenesi var. Devletle alakası yok. Çok yoğunda değil randevu almanız lazım sadece
Esrelf kadriye25 evet onu yazmamışım. Perinatolog değil radyolog. Ama ben memnun kaldım. Üniversite tarafını hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️