mavis24 Aiteh öyle bişey varsa hemen aliyim beni çok zorluyo hiç bi işimi gücümü yapamıyorum aşırı vuruyo aşagı zorluyo beni
Aiteh Mydarling evet suan yuksek ihtimal bendede dogum pozusyonunda . Cunki kafasi aşagida olunca idrar torbAma degiyor. Şuan hareketleri idrar torbamin ustunde
Aiteh _Mother_ evet oyle gercekten hala idrar torbamda hiss ediyorum hareketlerini . Galiba dogum pozusyonunda duruyor kafasi aşağida
_Mother_ Aiteh canım peki ayağa kalkınca nasıl oluyor ne hissediyorsun inşallah tam zamanında kucağımıza alırız 🙏
Gokceeeee-_ Aiteh Bu haftalarda artık bebek doğum pozisyonunu alıyor diye biliyorum ben ama doktor sana daha detaylı söyler ultrasona göre
Aiteh _Mother_ rahatsiz hiss etmiyorum sadece hareket edince hareketini ordada hiss ediyorum bakalim hayirlisi
Niisanannesii Aiteh gelmezler inşallah bazı bebekler erken görebiliyormus🤗 benimki de doğum kanalına girmiş 37deyim bende ama. Yine doğum için normal gününü söyledi doktorum. Haftaya da çatı muayenesi yapacakmış ay 😫
Aiteh Niisanannesii neden çati muainesi geç yapiliyor acaba? Benimde yapilmadi. Henuz kendi kendime diyorum son ansa cati muanise yapiliyor darsa çatim hadi sezeryanmi diyorlar 🤔
Niisanannesii Aiteh son haftalarda 1 2 cm açılma olabiliyor sanırım ondan dolayı geç bakıyorlar. Bi de bebek kilo alıyor son zamanlarda tabi o da var. Darsa ya da bebek kiloluysa flan sezeryan sanırım bende tam bilmiyorum 🤔