Birminicikanne Gozde2 bende ayni durumdayim, visne suyu icmeyi denne cannim bir birbucuk bardak kadar beni kurtariyor
drn05 Gozde2 bende hamilelik önceside vardı hamilelikle birlikte hemoroid +kabızlık 😔 sabah aç karnına sıcak suya 3 4 kayısı atıp bekletip önce suyunu içip sonra kayısı yediğimde sıkıntım çözüldü. Hemen hemen hergün yapıyorum başka türlü olmuyor çünkü
Umi21 Bende ayni problemi yaşıyorum hatta ilerledi hemoroid oldum sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı zeytinyağı içip üzerine ılık su içiyorum gün içinde de armut yiyorum hergun biraz rahatladım
ebrr1048 Bendede aynı sorun vardı doktorum magnesie calcinee saba diye bi ilaç verdi ama bende tiroit eksikliği varmış tiroit ilacı içtikten sonra kabızlık ilacına gerek duymadım
Thutik Gozde2 sabah kalkar kalkmaz bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve 3 kayısı yediğimde düzeliyordu. Gün içerisinde kefir içmek de hemen düzeltmese de stabil hale getiriyor
Deletedmom_5 Gozde2 armut hoşafı, kayısı hoşafı, ayva bunlar çok çabuk çıkartıyor hatta armur hoşafı neredeyse ishal yapıyor