34_21_23 Minnakhamis havuç suyu içiyorum ya benimde sınırda doktor hergün bir bardak taze sıkılmış havuç suyu içeceksin dedi. Sıkma makinesi aldım hergün taze sıkıp içiyorum
Nrsn Minnakhamis bol su şekerin yoksa sabah akşam taze sıkılmış havuc suyu hergun 2 tane portakal 1 armut ve dinlenmeyle duzeldi. Bide kan sulandırıcı kullandım
Minnakhamis 34_21_23 bende çok az bi azalma olmuş ama insan takıyor işte 😞 bi ara portakal havuç suyu karışımı içiyordum taze sıkıp tekrar başlayayım ☺️
Fatmamilay Doktorum bana hergun maden suyu iç dedi bide her gün armut ye dedi havuç suyuda dedi de icemedim
Minnakhamis Fatmamilay günlük 2 şişe soda içiyorum bende 🤷🏻♀️ havuç suyuna başlayayım o zaman ☺️ armut hiç duymadım onuda deneyim ☺️ bilmiyorum benimki çık az bi azalma olmuş ondan mı acaba doktorum hiç öneride bulunmadı 🙇🏻♀️
Minnakhamis emineveminigi günlük 3 litre su içiyorum 🤷🏻♀️ havuç suyu içiyordum sıkıldım bıraktım tekrar başlayayım o zaman ☺️
34_21_23 Msydn6 benimde yoktu havuç suyunu çıkarmak başka türlü mümkün olmadığı için aldım. Çok para verip almaya gerek yok hepsiburada dan sinbo aldım 180 TL ye işimi görüyor
aysesurucu 34_21_23 aynı şekilde benim de detaylı da çıktı suyum azalıyor diye . Hemen sinbonun o sıkacağını aldım havuç suyu sıkıyorum . inşallah faydasını görürüz
34_21_23 Minnakhamis evet bebeğin suyu önemli ister istemez insan takıyor. Sen havuç suyu iç önlemini alırsın Allah’ın izniyle, kaçıncı haftadasın
Fatmamilay Minnakhamis benimde çok değil ama ilerisi için azalma çok olur diye doktorum bunları söyledi havuç suyunu evde yaptım durunca bozuldu hemen marketlerde de bulamadım hiç
Minnakhamis Nrsn tüp bebekle olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 🙇🏻♀️ çok şükür şeker çıkmadı 🤲🏻 tamam canım bunları bi deneyeyim inşallah bendede faydası olur 🤲🏻🌸
Nrsn Minnakhamis maşallah az kalmış zaten son aylarda azalmaya basliyo diyolar demek ki doktorun sorun görmemiş 🤲😊
Nrsn Minnakhamis canım benimde tüp bebek hem igne hemde gün aşırı coraspin kullanıyorum. 10 haftalikken su azlığı başladı suan 20 haftaligim ancak toparladı yani pes etme ben 2 aydir bu dediklerimi uyguluyorum merak etme insallah duzelir
Minnakhamis Nrsn coraspirin bende kullanıyordum bıraktırdı doktorum 10. haftadaydım sanırım şimdi 30 haftalığım çok az bi azalma var desede insan korkuyor işte hele birde benimkiler ikiz 😰 inşallah canı bende deneyeceğim 🌸
senemmm123 Minnakhamis benimde 36. haftamda azaldığını söyledi doktorum. bu saatten sonra ne yapsan artmaz dedi ama yinede havuç suyu içiyorum. bol su tüketiyorum. bebeğin hareketlerini takip ediyorum.şükür şuan için bir sıkıntı yok.
Minnakhamis senemmm123 cidden mi 🤭 bana birşey demedi doktorum 🤷🏻♀️ bende 30 haftalığım 🙇🏻♀️ biz yinede tedbirimizi alalım canım gerisi Allahtan 🌸 iyi bari canım çok şükür ☺️
Minnakhamis Nrsn doğrudur canım hiç duymadım ilk gebeliğim birde tecrübesizim insan ister istemez tedirgin oluyor 🙇🏻♀️