Misrax Minik_kalbim_fo medicana 4000 tl dediler hem normal hem sezeryan epidralli artı 1000 tl Buyuk anadoluda 4000 tl normal ve sezeryan artı 1000 tl epidurl Medical takipli hasta 5000 tl sezeryan normalı bilmyrm
milena11 Minik_kalbim_fo ben anadoluya gidiyorum başta 1500 tl verdim muayneler 15 tl tahliller ücretsiz normal doğumda sezeryanda 3500 standart odada şeklinde konuştuk
bebisini-bekliyor Minik_kalbim_fo 21 haftadayım henuz dgum ucreti konusmadik ama medicana ya indirimli 159 TL den gidiyorum Anadolu ile hemen hemen aynı diye duydum dogum ücretini
Sermec27 Minik_kalbim_fo Samsun medicanaya gidiyorum ben sezeryan olcam normal dogum fiyatı bilmiyorum oda falan hepsi içinde 4000
Zyneepemree milena11 standart oda nasıl oluyor acaba ben 3 kişilik oda 400 tek kişilik oda 1000 TL diye duymuştum ondan sormak istedim
milena11 Zyneepemree 3 kişilik oda diye birşey kalmadı artık odalar hep tek kişilik standart oda manzarasız normal boyutlarda oluyor işte daha bğyğk odalar olursa fiyat farkı oluyor. Vip odalar var onlarda ekstra oturma odası gibi odalar var