zeytinkiz maalesef keşke anlaşılacak bir şey yazsa. Ben avcılarda oturuyorum canım bu taraflarda bi doktor haastane bakcam. Reyap hastanesi Duygu Mutluya gitmeyi düşünüyorum ama o da bayramdan sonra beylikdüzünden başka bi hastaneye gidecekmiş. Gideceği hastane nasıl tam bilmiyorum. Normalde avcılar hospitalde özelde bi doktora gittim 4 5 kez ama çok memnun kalmadım ondan. Genelde de okmeydanıda gittim işte testleri falan orda yaptırdım. Bir de geçen hafta bağçılar devlette ayrıntılaya girdim ama biraz erken olduğunu söyledi doktor. 2 3 hafta sonra bida gir dedi doktor ama randevu bulmak çok zor. Bende randevu bulmuşken gireyim demiştim. Orada da bebeğe giden sol arter de biraz direnç var doktoruna söyle dedi. Okmeydanı kadın doğumdaki doktora söyledim o da okmeydanının perinatologuna yönlendirdi. 24 mayısta orada randevum var. Benim baya karışık yani😂 ama okmeydanının güzelliği kendi perinatoloji bölümü var ve sadece kendi hastalarını yönlendiriyorlar dışardan randevu alınmıyor oranın perinatologuna yani