nisafrkn 28+2 hamileyim kızlar bacaklarıma 2 gün içerisinde kramp girdi ve ne merdiven inebiliyorum ne cikabiliyorum yürümekte zorlanıyorum çok zor gerçekten tam geçti diyorum tekrar kramp giriyor bunun çözümü nedir sizde de oluyormu☹️☹️
Selinozsoy nisafrkn bende de oldu canım hatta daha erken olmuştu. doktorum magnezyum eksiliğinden oluyor o kramplar dedi sende bir doktorunla görüş istersen ona göre sana magnezyum desteği verebilir
Prensaybars nisafrkn doktorum bana da magnezyum vermişti ama hiç kullanmadım. Kramp gireceği zaman hissediyorsunuz zaten hissettiğiniz an hemen parmak uçlarınızı kendinize doğru çekip dizinizi yere bastırın kramp girmeden geçecektir. Hep bunu yapıyorum yoksa kramp ağrısını bir kere yaşadım felaket.
elaveben Kullanmadığım magnezyum kalmadı,soda,muz ile destekliyorum ama maalesef çözümü yok sanırım doğuma kadar bu krampları çekicem ben
nisafrkn Prensaybars Baş parmağımı hareket ettirmeye çalışıyorum ama bı faydası olmuyor yine çekeceğimk çekiyorum inşallah bidaha onu da denerim