[silindi] Hanımlar 🤗 15+2 haftalığım parmak uçlarımı hafif rahime bastırınca pıt pıt pıt bişey atıyor, Bebeğin kalbini mi hissediyorum yoksa damarım mı? Sol tarafta hissediyorum sadece, atar damarım olabilir mi.
ZehraFiyy [silindi] atar damarındır canım bendede oluyordu doktoruma sordum bebeğin kalp atışı hissedilmez dışardan demişti☺️
Smanrsmsk61 [silindi] ve daha erken hissetmen için 19. Haftama giricem daha yeni yeni hissetmeye başladım ve çok hafif hafif hareketler sadece 🙂
ratatosk [silindi] bebeğin kalbini hissetmemiz mümkün değil hiç bir haftada kendi nabzınız damarınızdır o 4 5 haftaya hareketleri yavaştan hissetmeye başlarsınız🎈
[silindi] ZehraFiyy keşke en azından onu hissedebilseydim 😂 1,5 ay kim bekliycek yaa bide kiloluyum daha geç hissederiö
[silindi] DilekDogan78 81 Kikoyum ve 81 Kilo ile hamile kaldım 🤗 karın ve kasıklarım yağlı benim boyum 163
Orticci Ben şuan 25 haftalığım 15 gün önce hissetmeye başladım ve her gün özellikle uzandığımda geceleri karnım hareket halinde elimi koyduğumda ney nerde olduğunu hissediyorum çok kilo da almadım 5 kilo aldım şimdiye kadar son doktor kontrolünde bebeğin çok hareketli olduğunu söylemişti doktor birde bacakları çok uzunmuş belki sığmıyordur 😀
[silindi] Orticci Ben Kiloluyum diye almamaya çalışıyorum. 200-300 gr aldım sadece şükür 🤗 herşeyi yiyyorum ama az yiyyorum ve Bebeğimin boyu Kilosuda gayet iyi çok şükür biraz endişelenmiştim az yiyyorum diye
DilekDogan78 [silindi] hissedersin sende yakında benimde göbeğim de yağ vardı 78le hamile kaldım 82 oldum 20+1 deyim
[silindi] DilekDogan78 cinsiyetini ne zaman öğrendin 🥰 bende banamısın demedi Randevuda hiç kımıldamadı bacaklarıda iyice kapamış hiç bişey belli olmuyo
DilekDogan78 [silindi] 17 haftalık öğrendim canım.. doktorum 12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi doğru demiş oğlum olcak🤗 senin kaç haftalık
kucuktosbik27 [silindi] parmak ucunda hissedersin canım normal kendi kalp atışların onlar o haftada rahim kasık kalça hizasında ama içerde ve derinde dışardan hissetmen heleki kalp atışını mümkün değil bende parmaklarımla dokunduğumda hissediyordum senin nabzınla alakalı☺️