Nuurrmom Kizlar 37 haftalık gebeyim. Sabahları hep sol bacagimds kramp girmesi oluyor. Saatlerce sürüyor. Dizden aşağısı çok ağrıyor. Ama sadece sol bacak. Yasayaniniz var mi
Hatice68 Nuurrmom canım 36 haftama yeni girdim benimde aynı sol bacak kramplari gecen haftadan beri çok fazla uykudan uyandırıyor
kubra_c Nuurrmom Doktorlar kramplar için magnezyum desteği başlıyor doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz sizde
Nuurrmom Hatice68 Aynı aynii ne yapicaz ya😑 bir de sadece sol bacak. Doktoruma sordum parol iç diyo. İnternette kötü şeyler yaziyo 😶 Allah korusun.
Hatice68 Nuurrmom valla İnternete kaldiysak bacım biz bu çocukları doguramayiz sana deyim bakma valla ben bakmıyorum sağlıkla aliriz inşallah kucağımıza
melekatak Nuurrmom canım ben de gittim aynı sıkıntıdan fıtıktan dolayı dediler bel kısmına sıcak su torbası koy çok iyi geliyor
Prensaybars Kramp gireceği zaman belli oluyor zaten tavsiyem parmak uçlarınızı kendinize doğru çekip dizi yere bastırınKramp girmeden anında geçiyor
Merve6521 melekatak evet iyi gelir ama doktorunuza danışarak kullanın çünkü doğumu başlatabilir kasları gevşettiğini için
kubra_c Nuurrmom neden bıraktınız normal doğumu engeller deniyor bu yüzden mi ? Birde doktorunuz mu bıraktırdı?