3851 dereninannesi38 ben 145 liraya medical plas hastanesi mustafa oğuz beye yaptirdm canm cokda guzel inceloyo yarim saat kadar sürmustü muaynaynem
vogue dereninannesi38 Beni de dr um Mustafa Basbuğ ya da Tuncay Özgün e yönlendirdi.Tuncay Bey den rand. aldım bende
Birmelekannesi_38 3851 Rapor veriyormu renkli ultrason falan en son sorduğumda rapor vermiyoruz dediler de
3851 Beyzaklc sehir hastanesi yapio ama 1 ay oncesinden yada 2 hafta onceden randevu almasi lazim çunki sira olmayabiloyor
vogue dereninannesi38 dereninannesi38 hastanede değil canım özel yeri var. İnternetten numarasını alıp arayabilirsin. 550 tl demişlerdi sanırım.
Tugcemhc38 Merhabalar geçen hafta mustafa başbuğ’a gittim detaylı ultrasona ve yaklasık 40-45 dk muayene etti baya ilgilendi ücretide 550 TL’ydi kontrolde eş vs almıyolar pandemiden ötürü bilginiz olsun
Hanis Tugcemhc38 nelere baktilar canim detaylida ben mesela dun girdim bobrek kol kalp falan bakti ama yuzunu goremedik
halitefe dereninannesi38 perinatoloji uzmanı olsunda kime gidersen git canım sakın radyolağa gitme ama imkanın varsa Mustafa başbuğ veya Tuncay özgünü öneririm