NilayRuya Etiketlerinde 30 diyor evet ama ilk tecrübe olduğundan giysilerin çekmesinden korkuyorum 🥴 en düşük 20 derece de var sizce ne yapsam? Birde siz hangi programla yıkıyorsunuz pamuklu yada başka bir program mı?
esraizmirli NilayRuya 30 da yıkadım ben canım 30 dk yıkadım zaten temiz sadece tozu gitsin diye hiçbişey olmuyor merak etme ☺️
Aylin61 NilayRuya valla attım 1 saat 30 dk lık programda 40 derecede yıkadım benim içim rahat etmez öyle 28 dklık program da yıkamaya tozu bile gitmez yani Hiçte bir sorun olmadı hepsini mis gibi yıkayıp ütüledim yerleştirdim çantamız da hazır bekliyoruz 🥰
NilayRuya elaveben ya ablamın başına öyle birşey gelmiş atmış kıyafetleri çekmiş mecbur gidip yeniden almış o yüzden bir an korktum 😄
NilayRuya elaveben onu hiç bilmiyorum 3 sene önce yaşandı bu geçenlerde bana anlattı aklıma sormak gelmedi nasıl becerdin onu diye 😄
Sevil2204 NilayRuya ben herşeyini 1saatlik proğram da 30 derecede yıkadım ve devir ayarını 1200′den 800devire indirdim çekme vs olmadı canım