Mnevvr53 Ayskem benimde bi kizim vardi simdi bi oğluşum oluyo , 23 haftadayiz hareketlerini önceden cok hisederdim simdi az hisediyorum normalmis gakiba bu durum , haftaya 2 inci toz aşim var 6 isindada kontrolum var 😀
Ayskem Ccff3435 bizde rahat geçiriyoruz cinsiyetimiz bizimde erkek özellikle yemek yedikten sonra çok hareketleniyor sizde de aynı mı ?
Mnevvr53 Ayskem son tozmu 3 toz vurulmuyomu canim bide dogumdan sonrada aşi vuruluyomus gene bende yeni ögrendim onu bilginiz vwrmi sizin
Gulsumm32 Mide yanması dışında bir sıkıntı yok çok şükür erkek bebek bekliyorum bnde sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız inşallah
Ayskem Mnevvr53 hamileyken 2 doz doğumdan sonra da tetanoz var mı bilmiyorum onun için bişey demedi sağlık ocağındaki hemşire
Hnd43 Kızlar benimde 21. Hafta da yaptırdığım kan testin de karaciğer enzimlerim sınırların biraz üstünde çıktı doktorum enginar tabletine başlattı hamur işini kestim bol su içiyorum sizin değerler nasıl başına gelen var mı ?
Teacherella1 BhrDnmz 5 aylığız henüz erken doğum riskimiz var. Rahmim kalp seklinde diye. Yaşam sınırına ulaşmasını bekliyorum kaygılı şekilde.
Ayskem Teacherella1 rabbim sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın 🙏🏻♥️
BhrDnmz Teacherella1 hic korkma artik hersey ilerledi ustelik Allah ona nefes nasip etmisse zaten kimse engelliyemez oyle dusun. Benimkide riskli devamli yatiyorum bir gun bile bi gundur diyip is yapmiyorum 4 ay daha yaticam belli ki ama olsun iyi olsunda sende kendini asla yorma
Ladybird25 Ayskem sırt ve bacaklarımdaki ağrılarım dışında herşey çok güzel 👍 rabbim bu günlerimizi aratmasın 🤲🏻🤲🏻Oğlum olacak rabbim nasip ederse inşaallah
Ayskem Ccff3435 aynen gece de baya hareketleniyor ama en çok merak ettiğim acaba eli mi değiyor ayakları mı böyle sanki karnımda kalp atıyor gibi 😊
Ladybird25 Ayskem yaa bendemi başlasam ayın 8 inde kontrolüm var o zaman söyliycem doktoruma magnezyum ile alakalı ise başlarım bende
Ccff3435 Ayskem elleri kolları sanırım genelde 🥰 bizimki detaylıda hareket etti çünkü kolu oradaydı onu hissettim