Kucukkedi Beyziikoo otri bebe aldım, bu otomatik olanlar yenidogana cok uygun değilmiş bilginiz olsun.
Gulsah91 Beyziikoo Otri bebe çok güzel bruno damla alıyorum bir de. ilk bebeğim de çok işime yaradı bir sürü yedek uç aldım gayet kullanışlı bebeği de rahatsız etmiyor hijyenik bişey
Kucukkedi Beyziikoo evet evet onlar hatta braun cok iyiymiş, biraz büyüyünce ondan almayı düşünüyorum
demioz Beyziikoo aynen canım ben bakım kitini almıştım içerisinde ateş ölçer burun aspiratörü tırnak makası törpüsü ve iki adet tarağı var hepsi de çok kaliteli iyi ki almışım diyorum
3prensesannesiii Beyziikoo otribebe 14 aylık bebeğim var hergün kullanıyorum çok memnunum 26+0 hamileyim onada otribebe aldım
Beyziikoo 3prensesannesiii Her gün lazım oluyor mu ya 🙈 Hemen alışabildiniz mi bebekle ilgili her şeyden korkuyorum yapamayacağım diye 😑😑
Elf_ogz Beyziikoo Otrı bebe aldım yedek başlıklarıyla, serum fizyolojik aldım su olarakta. Hepsini trendyol indirimlerinden aldım takip ederseniz baya düşüyor fiyatları
3prensesannesiii Beyziikoo ilk yaptığımda çok korktum tabi 🙈sonrasında alıştım yatmadan her akşam burnunu açıyorum ben rahat rahat uyusun diye her bebege gerekli değil canım benim bebeğimin burnu hergün tıkanıyor bende rahatlasın diye açıyorum
Zhrblt Beyziikoo ben filtreli tercih ettim sürekli başlık değiştirmek zorunda olmadan temizleyip kullanılabiliyo
Semrakrbck Beyziikoo e bebekte nuk markasını aldım ama rastgele aldım kullanmam herhalde sadece bulunsun diye
Beyziikoo Semrakrbck Kullanmayacaksanız niye aldınız Allah sizi 😄😄😄😄 Başka bir şey daha mı aldınız o yüzden mi 🤗