eyllgllcn
Bir klişe ile söze giriyorum sevgili hamişler 😍 burada günde en 10 defa doğum hikayelerine girer bir yenisi eklenip eklenmediğini merak eder olur ve çıkardım. Sanki bana hiç hikayemi yazma sırası gelmeyecek sanırdım 🙈 geliyormuş, sabredin size de gelecek ❤️ Evet gelelim pamuk şekerime kavuşma hikayeme 👼🏻 12.06.2018 salı günü rutin kontrolüm vardı. Sabah kalktığımda kahverengi bir akıntım olduğunu fark ettim ama çok önemsemedim açıkçası. 32. Haftadan beri nst de kasılmaları olan ve hep erken doğum riski olan bir gebiştim neticede 🙈 neyse kontrolde yine düzenli kasılmalarım vardı ve vaginal muayene olmam gerekiyordu oldum ve 1.5 cm açıklık olduğunu söyledi doktorum, o güne kadar hiç açılmam yoktu. Gece yada sabaha doğum başlar dedi biz de eşimle eve gitmeye ve beklemeye karar verdik. Eve geldim ılık bir duş aldım, eşimle yürüyüşe çıktık eve geldik 13.06.2018 saat 02.00 Oldu bende tık yok eşime bu bebek gelmez bugün ben herzmanki gibiyim hiç ağrım yok yatıyordum dedim ve yatar yatmaz adet sancısı şeklinde kasıklarımdan 5-6 dk aralıklarla düzenli sancılarım başlamıştı ve kanlı akıntı devam ediyordu eşime durumu anlattım ve hastaneye gidelim bakalım açılma varmı baksınlar dedim. Saat 03.00 da hastanedeydik ve açılma sadece 2 cm idi resmen yıkıldım 😣 sonra nst bağladılar ve nst de birde ne olsun içimde bommm 💣 diye bir ses 😅 suyum geldiiii 😂😂😂 birden ne olduğunu anlayamadım ve başladı kahrolası sancılar tabi o dakikaya kadar eve döneceğiz sanarken yatışım yapıldı . Saat 03.30 gibi başlayan sancılar giderek dayanılmaz bir hal alıyordu. Çok şükür ki doğumu kendi çalıştığım devlet hastanesinde yaptığım için ebişkolarım da nçbetçi arkadaşlarım da hep yanımda bana destek oldular ve tabiii ki eşim 😍 açılmalarım 2-4-5-7 derken saat 07.45 te tama ulaştı ve doğuma alındım. Sonrası zaten ıkınma derken 08.00 da meleğimi pamuk prensesimi kucağıma aldım. O ana kadar çektiğim tüm acılar, tüm çırpınmalar onun içinmiş. Kokusunu almam , yüzünü görmemle son bulacağını biliyordum. Şimdi evimize geldik ve yanıbaşımda uyuyor meleğim. Tek sorunum yırtılmam olduğu için dikişlerim fazla oturup kalkarken zorlanıyorum ama inanın hemen ayaklandım. Normal doğum en güzeli en temizi bana inanın. Vücut anatomisi uygun olan Herkes bunu başarabir. İnşallah Rabbim sizleri de benim gibi kısacık sürede evlatlarınıza kavuşturur 🙏🏻 Sağlıcakla kalın hamiş arkadaşlar ❤️😍