Yusuf__eren Mavi_- canım karnım ağryrdu âdet olcam neyse yapym dedim aman dedim ve yaptım gerçekten Rabb’im beni sevindirdi nekadar şükür etsem azdır cnim 🤲🏻🤲🏻 şükürler olsun Rabbime ham olsun kesin sonuç pazartesiyi bklym bklm
Mavi_- Yusuf__eren inan çok sevindim canım inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler gebeliğin göğüs hassasiyetin var mı peki
Asel_678 Mavi_- Hiç kopurmuyormus canım çamaşır suyu dibe cokuyormus bilmem doğruluğunu ama internette falan yazıyor burda da çoğu kişi böyle ogrenmis bende arkadaşıma denettirdim ama kafam karışık bı yandan da guvenemedim
Mavi_- Asel_678 ben de pek güvenemedim ya en iyisi test yapmak sen adet olduktan hemen sonra falan yapmış mıydın onda nasıl çıkıyodu
Mavi_- Asel_678 yarın yapalım olsun bitsin 😄 kafayı yeriz yoksa baktık adet günümüz geçiyo sonra bi tane daha yaparız
Asel_678 Mavi_- yarın iğnenin 13. Günü 14. Gün etkisi geçiyor diyorlar bekleyelim pazartesine kadar 😂
Mavi_- Asel_678 ben yarın yapayım negatif çıkarsa pazartesi yine yaparım zarten pazartesi adet olursam gerek kalmayacak