Semrakrbck Uyuken ellerim parmak uclarım ve ayaklarım çok uyuşuyor sağa sola hareket edince geçiyor bunun nedeni nedir acaba sizde yaşıyor msnz bu durumu
Mlkrfk Semrakrbck bende yaşıyorum magnezyum kullanın bende dün başladım kramp giriyor uyuşuyor vs süt ürünlerini bol tüketin
Sehertass Semrakrbck yaaa aynı durum bende de var sadece ben böyleyim sanıyodum benim sağ elim ve kolum uyurken uyanıkken farketmiyo mesajlaşırken bile karıncakanıp uyuşuyor sağ tarafıma hic uyumak istemiyorum parmak uçlarım çok kötü gece agrısından uyuyamıyorum ya
Mdnyldz Semrakrbck 2-3gundur benimde el bileklerim ve el parmaklarımı da uyuşma ve karıncalanma hissi var. Arastirdim karpal tünel sendromu değildir umarım. Hamilelikte olan biseymis. Magnezyum u duzenli kullanmıyordum şimdi tekrar duzenli kullanmaya başlayacağım belki etkisi olur iyi gelir😑
Semrakrbck Asyakuzusu benimde 1 aydır böyle doktoruma geçen gün dedim normal dedi magnezyum ve kalsiyum takviyesi alıyorum
Semrakrbck Sehertass benim artık ciddi sorun olmaya başladı uyurken o kadar uyuşuyor ki ellerim uykudan uyanıyorum 1 aydır böyle
Semrakrbck Mdnyldz aynı benim gibi karpal tünel sendromu da olabilir benim 2 3 yıl öncede böyleydi hamile kalmadan önce ama sonra geçti
Semrakrbck Pregnantttt geçen gün bildirdim özellikle ayaklarım ellerim çok şişiyor ve uyuşuyor baktı normal karşıladı ama protein fazlası da olabilir diye tit hemogram istedi onlarda temiz çıktı anlamadım
Asyakuzusu Canım herkes magnezyum diyor ama ben düzenli kullanıyorum gebeliğimin başından beri. Malesef hiç bi işe yaramıyor. Bu tamamen sinirler ve ödemin birleşimi ile oluşan bi durum.
Semrakrbck Asyakuzusu bilmiyorum ki bende merak ettim buraya yazdım demek oluyormuş ama sebebi ne bilinmiyor
Mlkrfk Semrakrbck ostoecare magnezyum ü var. Onu aldım ben bugün çok iyi dedi ablam eczacı. Doktorun yazdığı ishal yaptı sadece
Semrakrbck Madinanin-Annesi valla çok zor canım özellikle uykudan uyandırması kötü solda yatmayaya başladım artık hemen uyuşuyor
Madinanin-Annesi Semrakrbck solda uyumakdan yeminle bak beynim uyusdu.Sagada doneniyorum bebek hemen tekmeliyor bilmem eziyormuyum ne.Allah yardimcimiz olsun.
Msd26 Semrakrbck bende 1 haftadır yaşıyoruö netten baktım ödem olacagı için karpal tünel sendromu yaşıyor olabiliriz. Gercektende gündüz aktifken parmaklarımda sıkıntı yok sabah yüzüğüm cok sıkıyor.
Semrakrbck Msd26 benimde ayaklarım çok şişiyor akşamları sabahları da ellerim sonra da uyuşma kaşınma oluyor
Pregnantttt Semrakrbck benim magnezyum eksikliğinden olmuştu geneldede öyle oluyor ama sizin doktor niye buna bakmadı acaba
Msd26 Semrakrbck benimde sadece sabahları el ve kolda sol özellikle gebelikte yaşanılan birsey canım korkma bende doktora soracağım diyordum unutuyordum netten baktım hemşireyim son aylarda çıkan bir durummuş
Semrakrbck Madinanin-Annesi ahahhaaa aynı durumdayız ya bebeğimin benden önce uyanıp hareket etmesine ne demeli sabahları tam güzel bir uykuya dalarken bir bakıyorum karnım titreşimde😂😂😂😂
Semrakrbck Madinanin-Annesi bide bebeğin ters dönmüş olabilir mi acaba benimde bebeğim ters döndüğünde öyle oluyor
Semrakrbck Msd26 aynen solda çok uyuşuyor bende endişelenmeye başlamıştım doktor normal desede ama her ne kadar normal olsa da geceleri problem olmaya başladı saçma sapan rüyalar bile görür oluyorum 😔