AyseUzan KıZlar 22 haftalık hamileyim günlük pede dünde bugünde kahverengimsi sümğksğ akıntı gelmiş ne olabilir düşük belirtisi olabilir mi?
Serenica AyseUzan eger gercekten kahverengi akintnz geldiyse bence acile gtmelisinz biz burdan ne desek ne soylesek bos .. acillerde nobetci doktor muhakkak vardr
NaimeYilmaz AyseUzan o zaman dedıgını yapıcaksınız başka yapacak bırsey yok ayaklarınızı kaldırıp uzanın bol bol zaten basından berı hap kullanıyorsanız yatıyorsunuzdur. Wc dısında pek kalkmayın 🌸 Birde ped enfeksıyon rıskı olusturur kullanmanızı önermem
AyseUzan NaimeYilmaz teşekkürler cvp için iki gün önce ayrınıtılıya girdim bebeğin eşi biraz aşadaydı en basından beri ayrınıtılya bakan doktor toplamış yukarda dedi korkuyorum bise olcak diye elim gelince acile gidiyim ben en iyisi
Minikyigitali Bebeğin eşinin aşağıda olmasından dolayı olmuştur çünkü benimde bebeğimin işi aşağıda bi iki sefer o tarz şey yaşadım doktoruma gittim bunda sıkıntı yok kanaman olmadığı sürece dedi. Bol bol dinlen ve ani hareket yapma canım ama tabiki doktorunada git söyle için rahat olsun en azından. Geçmiş olsun 🙏🏻
AyseUzan Minikyigitali teşekkür ederim 🙏 Bayram üstü doktorum burda değilmiş eşim gelince acile gidicem