-mercimekveannesi Bugün ablamla konuşurken o detaylıyı 16 . Haftasında yaptırmış doktor öyle demiş internette 20-24 yazıyor burda da okudum biraz 20 diyorlar net olan ne ?
Bittercikolata -mercimekveannesi denildiği gibi 20-24 arası yapılıyor ama boy kilo son adet tarihiyle beraber hesaplanıp gün veriliyor. Devlet hastanesini bilmiyorum ama Özel klinik bu şekilde hesaplama yaptı
Oozgn -mercimekveannesi ilk bebegimde 20. Haftayı tavsiye etmişti yaptırdım, şimdi tekrar 20. Haftada diyor doktorlar bende randevu aldım bakalım 20+3 gün falan denk geliyor
Muyako Hafta da kalp çok daha güzel görünüyormuş. Benim doktorum o zaman yaptır demişti. Bende 21+6 da yaptırdım.
DenizSayer -mercimekveannesi doktorum bana 20 24 hafta arası dedi bende o arada memlekete olucam 22 haftası gibi oluyor o zaman yaptırıcam
Omerhatice -mercimekveannesi 20 ila 24 arasi yapılıyor canim ben 23+2de yaptırdım en uygun tarih herseyi çok net güzel görürüz demişti doktorum canim öylede oldu 😊 eğer ekstra acil bir durum varsa erkende yapılıyor veya daha geç bi zamanda tekrar isteyebilirler