Sayeninannesi Kızlar merhaba herkese. Galiba nişan geldi diye düşünüyorum kocaman kalın tabaka gibi kahve rengine yakın leke. Nişan mı sizce bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen. Nişandan ne kadar zaman sonra doğum başlar genelde
Sedagok Sayeninannesi sanırım nişanınız gelmiş ben nişan geldikten 12 saat sonra doğurdum Sayeninannesi
Gulizarerdogan Sayeninannesi yoğun sümüksü değişik akıntı gibi. Değil bu sabah oldu hastaneye geldim yatışım yapıldı sancımda çıkıyor nst de sizinde nişan olabilir
Buket1244 Sayeninannesi nişan geldikten sonra 2 saat içinde doğurdum sana tavsiyem doktora git çok geç kaldığım için erken doğum yaptım bebek küvezde sakın ihmal etme git doktora
Olivia Mideniz bulanmazsa internetten yazın Nisan gelmesi diye resimlere bakın orda var. Benim nisanım geldikten 4 gün sonra doğum yaptım ama herkeste Nisan gelmiyor kişiden kişiye değişiyor zamanı da
Buket1244 Sayeninannesi sabah kalktığımda lavaboda peçeteye hafif pembe leke vardı şüphelendim karnım ağrıyodu sancılarımı saydım çok düzenliydi acil bir şekilde gittim doktora ama geç kalmışım gittiğimde 8 cm açıklık var dendi 31 haftalık doğum yaptım ihmal edilecek bişey değilmiş yorumlarda hep korkmayın evde takip edin yazıyordu ama bin pişman oldum keşke hiç beklemeseydim sonuçta doktora gitmek okadar da zor değilmiş lütfen git doktora zarar çıkmaz içini rahatlat Allah korusun seni bebeğini ❤️
Olivia Sayeninannesi evet adet sancıları gibi ağrı gelmeye başladı sonra küvete girdim çünkü yalancı sancı olduğunda suda geçiyor veya dinlenince geçiyor küvete girdim baktım hala sancım var hastaneye gittim
Sayeninannesi Buket1244 amin çok teşekkür ederim. Sancım çok az var çok uzun sürmüyor gelip gidiyor 38 haftamdayım doktor sıklaşırsa gel dedi
Mucizeninannesiiiii Buket1244 31 haftalık doğum yapmışsınız sonra küveze girdi mi kilosu ne kadardı şuan iyi mi bebeğiniz
Gulsen4224 Sayeninannesi merhaba cnm sümüksü yapısı kahverengi ,pembemsi,şeffaf kanlı rengi En geç 1 hafta doğum en erken ertesi gün 🌸
Sayeninannesi Gulsen4224 çok heyecanlıyım 🙊 kasıklarıma iğne batar gibi ağrı saplanıyor 15-20 saniye geçiyor. Bugün 2-3 saat arayla 3 defa oldu.
Gulsen4224 Sayeninannesi düzenli sancılar başlamış balım hadi hayırlısı olsun inşallah suyuna dikkat et gelirse bekleme hiç sancın da 5 dk ya düştüğünde gidersin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bebeğini 🤲🏻🌸