Yasmink EceveDenizinAnnesi ayyy çok teşekkür ederim amin inşallah tek isteğim 39 u doldursun 1 nisanda gelsin bebişim☺️🌸☺️
Yasmink maria12 evet valla anksiyetem korkum olmasa ben de normal isterdim de işte çok korkuyorum o yüzden sezeryan olsun dedim napayım artık ameliyat sonuçta çok iyi değil ama mecburum😔🙄
Dilekaltin Yasmink ablamın kanala girdikten sonra bir hafta bekledi çok şükür. Suyu gelmedi sancısı olmadı, gününde gitti sezaryen ile doğumunu yaptı. İnşallah sizinde öyle olur 🌸
Yasmink eda2242 sen normal mi düşünüyosun peki? Kontrole gittin mi bi de? Valla belim kopuyor vajinama ağrılar giriyor cidden zormuş son zamanlar regl ağrılar oluyor umarım zamanında gelir
Aiteh Yasmink canim bir sorum olucak. Doktor bebeginiz kanqla girmiş diyo. Bebegin hareketlerinin yarisini kasikta hiss ediyormusunuz? Kqsiktan biraz aşagi vajine uzeri gibi tam vajina uzeri degil ama idrar torbasinda filan. Çunki ben 33 haftalik hamileyim uyuyordum demin uyandim yemek icin bi baktim bebegin hareketlerinin yarisini kasiklarimda hissediyorum baya baya aciyo idrar torbami acitiyor orda hareket ediyo. Acaba diyorum kanalami indiki agir biseyde kaldirmadim ki uyumadan once boyle degildi
Yasmink Aiteh ayakları karnımda çok net hissediyorum tam vajinam değil de üstünde hissediyorum bugün doktor gösterdi artık kanala girmiş yüzü tam görünmüyor dedi gerçekten de göremedim sezeryan kesiği atılacak yer varya orda hissediyorum ama çıktı çıkacak değil çok garip ya inşallah 1 hafta bekler tek isteğim 1 nisanda doğması
Aiteh Yasmink ha ayni bende deminden o sezeryen kesigi olacak yerde hiss ediyorum ve hissetmem bi yana avitiyor baski yapinca baya sanci veriyo acaba kanalami indiki benim 1 nisanda konturolum var. Bakalim ne diycek doktorm. Sizin 1 haftaniz kaldi çok çok dinlenin yatakta gecirin her ihtimale karşi çok hareket etmeyin 1 nisanda saglikla dogar Allahin izniyle istedoginiz sekilde
eda2242 Yasmink benim normal olscaktı sonradan sezeryana döndü son güne kadar hala normal doğum ihtimali de var 🤷 ağrılarım çook benimde
DenizSayer Yasmink maşallahı var canım boyuda kilosu gayet iyi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yasmink eda2242 az kaldı çok şükür biz de doğum hikayemizi yazıcaz Allahın izniyle inşallah doğum hikayemiz çok güzel olur🌸🙏🏻Nolur allahım güzel olsun nolur ☺️😀🙏🏻
elediyebiri Yasmink ayni durum Bende de var :) Sürekli ugrasacak biseylerim var. Yürürken bile hizli yürüyen bir Insanim. Esim arada uyariyor yavas yürü, yere egilme, düzgün Dur diye. Insallah durur bebeginiz 1 nisana kadar 😍🙏
Yasmink elediyebiri çıkık canlıyız ben de çok tez canlıyım kıpır kıpır inşallah durur bakalım minnoşum☺️Durmazsa da e 38 oluyorum bu gece daha ne olsun dimi ama şeker de var zaten yetti canıma valla🙄😀