iremakn1- Merhaba hanımlar 24 haftalık gebeyim bebeğimin hareketlerini 18-19 hafta arası hissetmeye başladım bugün çok az hissediyorum çok hafif neyden olabilir
Hamileyim-mutluyum iremakn1- Canım o haftalarda çok düzensiz oluyor bebek hareketleri yeri geniş olduğu için çok pozisyon değiştiriyorlar bende o haftalarda çok telaşlanırdım doktora giderdim hep iyiydi çok şükür şekerli bişet ye sola yat az da hareket ediyorsa sorun yok canım için rahat olsun
iremakn1- Hamileyim-mutluyum önceki günlere göre hareketi çok az hafif bi şekilde sanki dokunur gibi oluyor çok korkuyorum 🥺
Fundad Evet canım o haftalarda o endişeyi bende cok duyuyordum hissetmiyorum acaba noldu diye düşünüyordum sürekli. Ama normalmiş şimdi 33+5 olduk
Hamileyim-mutluyum iremakn1- Eğer için rahat değilse acile veya sağlık ocağına git kalp atışını dinle canım
civciv1520 Bende öyle olmuştu şükür herşey yolundaydı iki gün hareketliyse iki gün sakin hareket etmiyordu acile gittim hatta bir iki kez şimdi 27 haftalık olduk şükür 🧿
iremakn1- civciv1520 azda olsa içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim yarın detaylı ultrasonum var inşallah Allah’ın izniyle bi sıkıntı yoktur ♥️🤲🏻🤲🏻
Cerenasr1 Benimde 25 haftalık hareketlerini hissetmemeye başladım 3,4 gündür korkuyorum normalmi acaba
iremakn1- Cerenasr1 bişeyler ye sol tarafına uzan Dinlen ben öyle yaptım şimdi yavaş yavaş hissediyorum artık olmadı arkadaşın dediğinizi gidip sağlık ocağında kalp atışlarını dinlettir