Sermec27 Deletedmom737382 valla hem cana geldi hem mala fena yoruldum dün parkelerin de belli kısmı az şişmiş olan oldu yapacak bir şey yok artık bugun dinleniyorum bol bol 🥰
Suzii-90 Sermec27 o saatlerde yemek canim gün içinde hareketli olduğun vakitlerde ye yakması da kolay oluyo
Sermec27 Suzii-90 ilk kez yaptım canım zaten 6 haftadır ama bir daha yapmam 10 a dogru kefir içip yatıyorum artık
Suzii-90 Sermec27 kafirin yanında kepekli grissini yesen nolur canim olur mu yani denedin mi hiç kefiri denicem bende bugün alacaktım unuttum 😐
Dilara1903 Deletedmom737382 aaa hiç şikayetçi kimseyi duymadım😳 ben de gebeliğin başından beri eşimin bardağından bi iki yudum alıyodum sadece, ama geçen hafta doktor diyeti boz öyle takip edelim deyince ben de içtim 😄 hatta ben baklava bile yedim ahahahah😂
Deletedmom737382 Dilara1903 evet canim malesef cok sikayet var rahatligindan dolayi bide pahali bi doktor. Vallah ben hamileligim boyunca 2 defa kacamak yaptim, bidefa hamburger bidefa gözleme yedim. Orda bile 110 anca gördüm ama hemen yürüdüm 😂sen kac haftaliksin?
Suzii-90 biyologelif görürsünüz insallah canim zaman geciyo öyle böyle derken baksana bize daha zor bide ne yicem napcam derken aksam oluyo
Suzii-90 demetinceyildirim ediyorum canim insallah geciyo günler yoruldum artık çok uzun bi yoldan geldim o bu şu derken artık bitkin hissediyorum
demetinceyildirim Suzii-90 çok haklısınız çok zor gerçekten 😟 İlk hamileliğimde öyle rahat ve güzeldiki şuan değerini anlıyorum 🙂
Sermec27 Suzii-90 ben cay sevmem canım hiç içmiyorum içersem öyle kızartma yanında börek pasta yanında içerdim ee onlarda yasak hiç içmiyorum ben 🥰
Dilara1903 Sermec27 Deletedmom737382 Suzii-90 Eceee7 Kızlar şunu takip edin efsane tarifleri var şimdi gördüm tam bizlik💃🏽 https://instagram.com/dyt_duyguozturk?igshid=16eg937yobug0
Dilara1903 Deletedmom737382 benim başlarda şekerde sorun olmadığı için yiyordum valla hamburger falan😂 ama kolayı üç beş yudum aldım toplasan. Ben 28i bitirmek üzereyim canım sen kaç haftalıksın
Sermec27 Suzii-90 bir de ben şekersiz cay asla içemem içince de seker koymam lazım o yüzden hiç içmiyorum 🥰
Deletedmom737382 Dilara1903 vallah benimde sekerden haberim yokken neler yiyordum😂 39 olcam Rabbim nasip ederse canim.
Deletedmom737382 Kizlar alisverise geldim gelmez olaydim. Hepsini canim cekti ama maglum alamadim. Morelim bozuldu 🙄 millet cikolata pasta dondurmalar alirken, diyet ekmegim ve kefirimle ciktim 😅
Sermec27 Deletedmom737382 bende cıkmak istemiyorum dısarıya pasta hamburger pizza cıkolata görüyorum her yerde canımın cektiğiyle kalıyorum sadece 😁 işkence gibi