Deletedmom737382 Sermec27 anladim canim saglik olsun bosver. Sence gece su icmek sabah aclik sekerini etkiler mi? Ben gece suyu cok iciyorum aceba aclik sekerini etkiliyor mu🙄
Tubaaa90 Deletedmom737382 @Sermec27 su içmek şekeri niye etkilesinki tam tersi iyi yönde etkiliyor düşmesini sağlıyor benim doktorum özellikle bol su iç dedi
cilekbebek22 Sermec27 benim 24.haftada yükleme yapıldı 30da öğrendim önde oldugunu baya canım sıkıldı bu güne kadar öyle bi sorunla karşılaşmamıştım telaş yaptım birazda normalde olabiliyormuş demekki teşekkür ederim 🥰
Sermec27 cilekbebek22 yok eger bebeğin erkekse genelde erkek bebeklerde de cok oluyor ya da genetikse benim eşimin kafası büyük baya muhtemelen babasına cekti oğlum 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 aynen gülüm arastirdim su bile icsen etkiliyormus. Bende diyorum neden sabah bende yüksek cikiyor. Yani siniri gecmiyorum da ama yinede yüksek. Bunu 10 hafta sonra anladim 😂😂😂
cilekbebek22 Sermec27 genetik değil ama erkek bebek 😄🥰 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah çok az kaldı kavuşmaya 💕
Sermec27 Deletedmom737382 aynen canım gece 10 dan sonra hiç bir şey içme bende cok susuyorum ama mecbur canım sabah yüksek cıkmasın diye içmiyorum bende sabah 1 yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği az peynir az salatalık yanında 4 tane yeşil zeytin yedim 113 cıkmış 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 ay canim ben iciyordum vallah hemde soda su karisimi iciyordum. Bugün bi icmeden deneyim bakalim. Bende yumurta yedim tereyag da, yesilik, kasar peynir, 5 Zeytin, 1 dilim ekmek. 106 cikdi 🥰
Sermec27 Deletedmom737382 ya ben senden daha az yedim niye 113 cıktı ya yüksek değil ama anlamdım gecen gün aynı sekılde bugunki menüyü yedim 103 cıktı bugun 113 artık kafam almıyor benim 🥰
Deletedmom737382 Sermec27 her vucut baska canim bide benim ekmek biraz kücükdü. Doymadim vallah. Yemekten sonra evde marathon yaptim ordan oraya ordan oraya 😂
Eceee7 Sermec27 keske benim ki de diyete girse canim ya hamur işi abur cubur ile besleniyr hep kilo sorunu var zaten ama umursamıyor hergun 1.5 lt kola 1 paket sigara içer yanında surekli saglikli beslenmeye calisiyrm inşallah bebis doğunca babayı örnek almaz😀 bizde dogumdan sonra canim ne istiyorsa 3 4 gun yiyelim sonra saglikli beslenmeye devam 😊
Sermec27 Eceee7 benim eşim 98 kılo 10 gündür diyet yapıyor 96 ya düştü arada diyorm sen bana bakma canının istediğini ye diyorum yok diyor cok kılo aldım diyor 🥰şükür sigara içmiyor eşim valla Allah yardımcımız olsun dün başıma bir iş geldi fena yoruldum takatim yok su an dün cok yoruldum diye sertleşip durdu gece oğlum valla bugun yemeği yiyip oturuyorum o kadar ki yoruldum normalde yemekten sonra baya harkekt ederdim ama dünden sonra kolumu kaldıracak halim yok ya
Suzii-90 Eceee7 yoğurda karıştırdım canim bi denedim yesil elma vardi bir dilim de yeşil elma koydum mis gibi oldu 😁😁 bidaha pişirerek de denicem
Sermec27 Deletedmom737382 ben yerimden kalkamadım valla dün başıma bir iş geldi cok yordum kendimi hatta oğlum gece cok sertleşti bugun kolumu kaldıracak gücüm yok normalde yemekten sonra hep harekekt ederdim ama bugun yiyip oturcam Vala 🥰
Eceee7 Deletedmom737382 canim biz hazirlamadık bebek odası calisma odası bizim kitaplık masalar dolu birde kiracıyiz yaz sonu belki taşıniriz diye yapmadık yeni eve gecersek yada yeniden ev alırsak güzel bir oda yapmak hayalim😇
Sermec27 cilekbebek22 inşallah canım inşallah takma onu kafa büyüklüğü cok sorun olmuyor sadece ilerde daha fazla olursa sezeryan dogum oluyor 🥰
Eceee7 Sermec27 benimki 100 un üstü ama.kac bilmiyorum sakliyr😀 ya gecmis olsun canim inşallah ciddi birsey olmamistir dinlen.bugun sen bende durumadim banyo temizledim yatak odasını sildim yemek yapacam patlican birazda et koyup
cilekbebek22 Sermec27 Şimdilik 2 hafta dedi 4 gün sonra kontrolüm var bakalım o zaman ne diyecekler onlara bişey olmasında normal sezaryen çok da önemli değil artık.
Suzii-90 cilekbebek22 benimde kafasi 2 hafta onde gidiyodu hep canim dun kontrolde 1 hafta olduğunu gördüm öncesinde doktorum kafasi büyük önde gidiyo falan demedi zaten dün dedim ben kafasi 1 hafta onde diye olabilir o sıkıntı değil normal dedi bebis iyi biseyler arama dedi bana 🤣🤣🤣
Deletedmom737382 Sermec27 hayirdir canim ne isi geldi? Vallah korku belasi oturmadim bide evde okadar cok is vardi ki, esim sagolsun cok topludur. 😂🥰