Dilara1903 Eceee7 sadece ilk değerim yüksek çıktı, bi de diyetsiz takip sağladık sonuçlar iyi olunca sadece iki öğün takip ediyorum cihazla. Hayır doğum şekliyle ilgili bişey demedi, belli oluyo mudur şimdiden🤷♀️
Sermec27 Dilara1903 Eceee7 Deletedmom737382 Suzii-90 kızlar bende artık korkumdan 4 5 kaşık karnabahar yemeği yedim üstünde az haşlanmış et vardı yanında da 4 5 kaşık salata yedim 88 cıktı şükür hiç doymadım ama olsun napayım
Deletedmom737382 Sermec27 iyi cikmis canim. Yine az az ye yükseltmeyen yemeklerden. Bebis de beslensin🥰
Dilara1903 Sermec27 doktor öyle dedi bana. Geçen hafta günde 7 kere ölçüyordum sabah öğle akşam açlık ve toklukları bir de akşam 10da. Sonuçlar iyi olunca 4e düşürdü sayıyı. İki öğün açlık ve tokluk ölçüyorum. Aslında açlık değilde ara öğünün 2.saat tokluğunu ölçmüş gibi bişey oluyorum
Sermec27 Dilara1903 anladım canım ben sadece sabah aclık ölçüyorum sabah öğlen akşam tokluk 1 saat ölçüyorum sadece
Dilara1903 Deletedmom737382 ben geçen balığın yanında içtim yarım su bardağı normal olanından ama şekersiz değil. Balıkta mısır unuyla kızartılmıştı😄 133 çıkmıştı sonuç
Deletedmom737382 Dilara1903 icmedim korkumdan canim. Tüm hamilelik boyunca icmedim dedim ne kaldi surda icme bosver 😂
Alinamoms Sermec27 bugün yarım yağlı yoğurt alıp denedim yok şekerim yine yüksek çıktı 145 🤦🏻♀️yoğurdun her türlüsü bende şeker yüksekliği yapıyor yemeyince düşünüyor ben napıcağımı bilemedim evde denedim yapamadım ev yoğurdu başka bir öneriniz olur mu acaba. Yememde lazım kafam karman çorman yoğurdun şekeri yükselttiği tek insanım sanırım.
Dilara1903 Deletedmom737382 kağan kocatepe diye bir doktor var çok rahatlatıyor insanı onu dinleyince içtim😄
Sermec27 Alinamoms aynen canım yükseltmemeli aslında ben gün içinde ara öğün olarak yiyorum mesela içine de yulaf ezmesi koyuyorum 100 lerde falan cıkıyor neden öyle oluyor acaba cnm senln seker aletin mi yanlış ölçüm yapıyor acaba
Deletedmom737382 Alinamoms canim sen kac haftaliksin? Insülin felan kullaniyormusun? Vallah bilemicem bende cikartmiyor cok sükür, cikartiginida ilk senden duydum. Tarcin dengeliyor iste ama doktora sormadan kullanma. Benimki bana izin vermisdi.
Alinamoms Deletedmom737382 29 haftalık hamileyim ben. Tarçın kullanmam da yoğurt hazır tüketiyorum acaba o yüzden mi.?
Deletedmom737382 Alinamoms bilemicem bende hazir tüketiyorum ve yükseltmiyor. Normalde zaten yükseltmez ilk defa duyuyorum. Insülin kullanmiyorsun degilmi?
Alinamoms Sermec27 anlamıyorum gerçekten yaa denedim yemedim 2 gündür tokluğum 102 104 gibi sonuçlar çıktı. Şimdi bir alıp deniyim yarım yağlı bişey yapmaz dedim 145 çıktı 🤦🏻♀️ yemicem ben mecburen.
Alinamoms Sermec27 hayır dünkü aynı yemek aynı saat ne yaptıysam aynı sadece artı orta boy kase de yoğurt dün tokluk 104 bugün 145 🤦🏻♀️
Sermec27 Alinamoms yemekle beraber mi yedin canım tek ayrı yemedin mi yogurdu ben anlamdım valla aslında cıkarmaması lazım