Melekannesi42 Sermec27 95 çok iyi bana açlık 95 ve altının olduğunu söylemişti doktorum tokluk 140 üzeri insülin kullanıyor musunuz ben 16 ünite yapıyorum
Melekannesi42 Sermec27 maşallah tarihe hiç bakmamışım kusura bakmayın doğumunuz nasıl oldu bebekte bi sıkıntı oluştu mu şekeri olanın bebeği çok kilolu doğar falan diyorlar iyisinizdir inşallah
Sermec27 Melekannesi42 çok şükür bir sorun olmadı oğlum 38+1 de 3080 doğdu diyetime dikkat ettiğim için oğlumda bir sorun olmadı
Niloyumben Sermec27 merhabalar dünden beri sizi takip ediyorum. Son bir ay insuline başladım demişsiniz ama o mesajlara hala gelemedim. Diyetiniz iyi giderken insüline neden başladınız acaba bende de gebelik şekeri var da yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Sermec27 Niloyumben suyum fazlaydı doktor suyunu dengeler diye vermişti birde açlıklar biraz yüksek çıkmaya başlamıştı açlığı düşürmek için vermişti inşallah sizde bir an önce atlatırsıniz
Sermec27 Niloyumben 95 97 arası çıkıyordu zaten sınır 95 ti doktorum suyum da fazla olduğu için insülin vermek istedi Rica ederim
vaveylaaa19 Sermec27 kizlae gebelik şekeri önceden belirtisi oluyor mu bende 23 haftaligim ama süpheleniyorum şekerden