Kahvaltımda kaynamış yumurta zeytin peynir bol salata ve 1,5 dilim kepek ekmek yiyorum şekeesiz çay bir saat sonra şekerimi ölçüyorım normal çıkıyor kahvaltıdan sonra 2 saat sonra kuruyemiş kavrulmamış badem kaju veya antep bunlardan birini bir avucu doldurmayacak şekilde yiyorum öğlen bir tabak sebze bir dilim kepek veya bir tabak canınız hangi yemek çekerse makarna pilav gibi şeyler yemiyorum börek yok illa makarna yiceksem tam buğdaylı makarna domates soslu üç çorba kaşığı yeterli daha fazlası olmaz pilav asla yenmicek asla bulgur yerseniz iki üç çorba kaşığı sıfır ekmek yanında ve herşey zeyityağı ile pişiyor yürüyüş akşam yemeğinden sonra çünkü ben akşam yemek çok severim salatam ekmeğim cacık veya ypğurt iki tabak sebze yemeği veya az yağda tavuk pirzola yerim akşam doymuyorum ekmek 1,5 dilim tabi fazla yiyorum yürüyüşü akşam yemekten on on beş dakika sonra yarım saat yürüyorum ve birde arada gün içinde aklıma geldikçe on dakkaşar koridorda volta atıyorum 😀 gece de yatmadan bir saat önce meyve yerim sakın akşam yemeği arkadına yemeyin iki saat sonra olacak