Nundiyebiri Sarew 108 ile ben doguma gittim 😁😁😁🤦 senin iki katın olarak şuan 98 kiloyum bide yeni daha iner diye düşünüyorum
Sarew @Sermec27 sizin kirkınız çıktı değil mi bişey sorucam bebeginiz de bi degisiklik oldu mu derler ya uslanır akıllanır hele bi 40 ı çıksın diye çok merak ediyorum bi degisiklik oluyo mu ☺️
Sarew Nundiyebiri emziriyosanız daha çabuk gidiyo kilolar😁 şuan sabit kaldım ne veriyorum ne alıyorum hamile kaldığım kilonun da altına düştüm güzel bisey aslın da
Merveyzc1661 Nundiyebiri ya öyle gazlı bir bebek değil gibi ama 8 gün sonra kontrol var bakalım ne der doktor
Sarew Merveyzc1661 neyi kullancamı şaşırdım damlayı veriyorum bi kaç emzirmese rahat ediyoruz sadece diğerleri yine aynı ne zaman geccek bu durum hiç bilmiyorum
Sermec27 Sarew evet 50 günlük olduk yani nazarım değmesin ama genelde uslu bir bebek arada mızmızlanıyo ama genel itibariyle üzmüyor beni 🥰
Nundiyebiri Sarew emziriyorum siz emziriyoemusunuz 10 gün oldu benim gögüs uçlarım acımaya başladı bide çok sertleşince sagıyorum ben
Sarew Nundiyebiri emziriyorum ama tek taraf emiyor ben de sağıyorum diğerini yara falan olduysa bn lansinoh kullandım 1 hafta boyunca şuan acısı falan kalmadi
Sarew Sermec27 maşallah ☺️bizim ki usluluk ve yaramazlık arasında gidip geliyor 40 ı çikarsa akıllanır diye bekliyorum da
Merveyzc1661 Nundiyebiri gogus ucunu nemli tut kuzu geciyor ben silikon meme ucu takiyorum surekli emzirirken cikariyorum ondan sonra yaralarim gecti
Merveyzc1661 Sermec27 beni gormedin galiba bebisin nasil bebekte sut alerjisi oldugunu nasil anlamistin
Sermec27 Merveyzc1661 bütün yorumlara bakamıyorum canım gözden kaçıyor kusura bakma 🥰 bebiş iyi cok şükür sizin nasıl ya mukuslu kaka sesli kaka ve gaz yanaklar Pütür Pütür oluyordu doktorum belirtileri bunlar dedi diyete başladım
beyzasaglam Nundiyebiri ben iyiyim de kızım emmek konusunda hala güçlük cikariyo mamaya geçmemek için uğraşıyorum işte
Nundiyebiri Merveyzc1661 Lansinoh aldım ben bide hep hastaneye gidiyor um diye süt sagıyorum sagmak canımı yakıyor emzirirken sorun yok
Nundiyebiri beyzasaglam bizimkide 4 gün biberonla beslediler galiba yogun bakımda gündüzleri emziriyorum geceleri sagdıgım sütü veriyorum gece 2 kez kalktıgı için çok sorun olmuyor