Mls89Hls Bişey sorabilir miyim gebelik şekerini nasıl anladınız ben bugun 20 haftalık oldum tatlıyı cok kacırdm ama bilemedim sıcak diye mi göbeğimde küçük kırmızı kızarıklar var şeker den olabilir mi acaba 😐
Nundiyebiri Mls89Hls kırmızı kızarıgı bilmiyorum ama 24-28 haftada şeker yüklemesi yapılır bazı şüpheli durumlarda doktor daha erken haftalarda şeker yüklemesi yapabilir
Nundiyebiri Kızlarrrr dogum yapanlar yada daha önce dogum yapmışlar benimki artık gelmiyor bu Allah’ın emri @Sermec27 Merveyzc1661 beyzasaglam @Bsmlh ama bu gün diğer günlere nazaran çok fazla toplanıp durdubuna kasılma deniliyor yanlış bilmiyorsam ama hiç sancım yok acabası dogum başlıyor olabilir. Mi sizde o annasıl dı durumlar (ne squat ne merdiven fayda etmedi nişan da gelmedi )
Sermec27 Nundiyebiri valla bacım benim sezeryandı 38+1 de doğdu ben 2 oğlumda da hiç doğum sancısı yaşamadım cok beklemezsn inşallah 🤲
Merveyzc1661 Nundiyebiri kac haftalik oldun ben 40+0 da dogurdum 😂 haftana gore sana bir kac tavsiye verebilirim 😂