Duygu_aslann Kizlar nasil gidiyoo bayramda kacmaak yapacakmisinz🤣 ben bugun kaynanamlara geldim 2 dlim baklava yedim 100du 1 saat 2.saatde 95 di benden mutlusu yok🎈🤣
Feride-42 Nundiyebiri yaş pasta hiç yemedim ama kek türü felaket çıkarıyor beni yaş pasta yesem uçar gider
Duygu_aslann Nundiyebiri ay valla iyi dayaniyosun cok mu yüksek senin sekerin beb kacamaklar yapiyorm ama hic 140i gormedim🙊
Elizanleyla beyzasaglam tabi ister istemez zor oluyo oturup kalkmasi ameliyat sonuçta bı 10 Gün falan geçse iyi olcak ama kızımı kucağıma alınca onu gördükçe hicbi ağrı acı umrumda değil ☺️ Allah’ım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin bu güzel duyguyu bian önce yaşayın 🤲🥰
cagla_011 Feride-42 kavun karpuz Mısır yasak dedi diyetisyenim şeker oranı en yüksek olan meyvelerimiş 😞
cagla_011 Nundiyebiri evet muzda da var 🤭 biz ne yiyeceğiz acaba neredeyse bütün meyvelerde şeker var
Feride-42 cagla_011 kavun karpuz denedim ben iki parça yiyorum akşam yemeğinde çıkarmıyor mısırı daha hiç denemedim 15 haftadır diyet yapıyorum
Feride-42 Nundiyebiri ben günde bir muz yiyorum hiç yükseltmiyor ya bilseydim şimdiye kadar yerdim bebeğime iyi gelirdi