beyzasaglam seyma_utku bebegin sağlıkla yanina gelsin şekerle alakalı problem de çıkmasın inşallah gerisini önemseme canım ya 40 haftalık olmuşsun zaten maşallah diğer problemi falan olmaz alır gidersin bebisini
Nundiyebiri beyzasaglam bende kız istemiştim 🤭🤭🤭 ama hep hissettiğim erkekti çünkü ne eşimin tarafımda kız var ne bizim tarafta 7 tane kaynım var 😁😁
Ekim22 Kızlar evde 4 sene önce kullandığım şeker aleti on çal plus ile ölçüm yaptım 144 çıktı yeni aldığım ebsensör ile ölçüm yaptım 93 çıktı kafam karıştı bi sefer çok iyi iken diğeri çok yüksek hangisi doğru ölçüyor nasıl bilebilirim
seyma_utku @Ekim22 @beyzasaglam amin inşallah çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız bebişlerimizi 💓
seyma_utku Nundiyebiri canım en son perşembe günü 3615 idi, 1 hafta daha bekleyelim 41e kadar dedik normal istediğim için. Ama nstlerde biraz kalp atımı düştü, şekerim ara ara yükseldi derken daha fazla riske gerek yok dedi doktorum ben de tamam dedim
Merveyzc1661 Ysmn029 ay cagnim hadi gozun aydin olsun saglikla buyut bebegini sk sk emzir asla mama vermeme gibi hata yapma hemen dusuyor sekerleri kasikla mamayi verirsen gogusunden uzaklasmaz😘 kurtardin cok sukur cok sevindim 😘
Merveyzc1661 seyma_utku olsun kuzu saglikla gelsin doktorlar en dogru karari veriyorlar kanala inmediyse zorlama zaten benimki inmemisti ama tam aciktim ustume bastira bastira dogurttular tembel oglumu 😂😂😂😂
Nihal21 Sermec27 nasıl denge de tutacaz artık anlamıs degılım. Ne yaparsam yapayım benimkisi hep yuksek cıkıyor
seyma_utku @Sermec27 canım sen de sezaryen olmuştun diye hatırlıyorum, ameliyattan sonra nescafe çikolata diyorlar ya baş ağrısı olmasın diye. Sen tükettin mi acaba? Şimdi bizde şeker var ya bilemedim
HelensMom Gebeliğin sonlarına doğru şeker dengesi biraz daha karışıyor sakin olup diyete riayet edin hanımlar🌸 stres de şekeri yükseltiyor
Nundiyebiri seyma_utku maşallah kilosu falanda çok güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
cagla_011 Sermec27 merhaba biz 23 haftalığız gebelik şekeri yaşıyoruz açlığım 95 üstü hep. Doktor dün İnsülin başladı.