Merveyzc1661 Asel4220 yok yok aynen ilk saat 140 2 saat 120 gebelikte ilk saat önemli dedi doktorum karbonhidrat kaçamağı yaptığımda yapıyorum sadece ikinci saat kontrolü ikinci saat yükseltiyor beni diye
Asel4220 Merveyzc1661 yaa çok teşekkür ederim uykuya dalmışım 2. Saat 20 dk geç ölçtüm çok üzüldüm 105 çıktı ama
Nundiyebiri Asel4220 herkesin şekeri bir değil canım değerlerine göre doktor sınır koyuyor haftana göre benim sınırım 150 mesela
Merveyzc1661 Asel4220 kuzum öyle şüphelendiğin durumlarda su şişeni eline al suya yüklen evde adım sayını arttır hemen düşüyor zaten tabiki buna güvenip yasaklı şeyleri yeme 😂 ama streste yapma kaç haftalıksın
Asel4220 Merveyzc1661 25 olduk bugün istirahat ediyorum yürüş vs yasak ama inanın stres çok yaptım daha doğrusu doyumuyorum çok veya vücut bagımlılık yaptığı şeleri arıyor olabilir
Merveyzc1661 Asel4220 kuzum evet zor bir savaştayız ama sonucunda dünyanın en güzel hediyesi olan yavrularımıza kavuşacağız 😊 kendini motive etme yolları bulmaya çalış pozitif olmaya odaklan 💜
seyma_utku Merveyzc1661 kız yok ben dün 38+3te gittim 3350 dedi doktor daha almasın dedi normal istiyorum çıkımda da biraz darlık var ondan kara kara düşünüyorum 😕
seyma_utku Merveyzc1661 senin 39da böyleyse ne güzel işte ben kilolu olmasın normal doğsun istiyorum. Sezaryenden korkuyorum
Merveyzc1661 seyma_utku 😂 benim hep diğer kızlara göre kilosu az çıktı ama kontrol pazartesi var yine bakalım pazartesiye kadar doğursam diyom 😂 nişan felan geliyor ama 🤷🏻♀️