beyzasaglam Ysmn029 bende yarin nst ye gircem 3 haftadır her hafta çağırıyor artık beni ama bakalım bayram haftası nolcak 🙂
Lavi85 Merhabalar ben alet konusunda tavsiyelerinizi almak istiyorum. Hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz
Feride-42 Lavi85 ben memnunum ebsensor kullanıyorum hastaneyle arasında geçen 6 değer fark çıktı sadece.
Ysmn029 beyzasaglam bayram haftasından bende tedirginim doktorum bayramda 1 hafta yokmuş inşallah bi aksilik olmaz
Ysmn029 beyzasaglam hayırlısı olsun artık yapacak bişey yok başka doktor bakacakmış yerine ama insan kendi doktoru olsun istiyor
seyma_utku Ysmn029 Benim doktorum bu hafta izinliydi pazartesi geliyor neyse ki ben de diken üstündeyim yine de iki gün kaldı ne olur ne olmaz 😂
Umut-Mucize Sermec27 gebelerde 2. Saat tokluk ölçülmez. İlk lokmayı yersin 1 saat sonra tokluk ölçersin. Gebelikte bu şekilde olması gerekiyor. Açlıkta sadece sabah kahvaltı öncesi ölçülüyor
beyzasaglam Ysmn029 ben sırf alıştığım doktorla doğuma giriyim rahat oluyum diye özele gittim bi de iznine denk gelirsem çok uzulcem 🤷🤕
Feride-42 Okula gidip gelmiştim oğlumun karnesini almaya hava çok sıcak dayanamadım bir küçük kase keçi sütlü dondurma yedim 1.saat 118 2.saat 82 çıktı
Sermec27 Nundiyebiri iyiyim canım sen nasılsın oğlum da iyi şükür ya sekeri pek ölçmüyorum artık bir ara pasta falan yemiştim ölçtüm düşük cıktı valla ne bulursam yiyorum emzirirken cok acıkıyor insan bu halde diyet yapamam birde 😁