-ilk-gebelik Kızlar optima cıhazını kullanıyorum çubuklarım bitmişti ve yeni aldım cubuk. Ancak yeni aldıklarımdan sonra değerlerim baya düşük cıkıyor sizce sıkıntı olabilie mi? Kayınvalidem seker hastası onu olcttuk gayet yüksek cıktı o oysaki
senem6363 -ilk-gebelik bilmiyorumki bnde yeni başladığım için aldığın eczacıya sor istersen canım en azından için rahat eder
Feride-42 Eltime oturmaya geldim iki parça haşhaşlı poğaça 7 tane yaprak sarması yalancı. Bir tane kurabiye yarım dilim kek yedim 127 çıktı 1.saat
Feride-42 Akşam yemeğinde iki kaşık tavuklu pilav 1.5 köfte 1 dilim tam buğday ekmeği bir kase yoğurt bir domates bir salatalık üç kaşık patates kızartması yedim 🙈
senem6363 BirMuallime bnde tambuğday ekmeği yiyodum ama rahatsız ediyo o ekmek direk midem bulanıyo onu yiyince
Feride-42 Akşam yemeğinden sonra 1.saat 127 2.saat 129 3.saat 89 çıktı mecbur düşmesini bekledim magnezyum kullanıyorum ve baya şekerli
-ilk-gebelik Kızlar cihazım optima sabah sağlık ocağında açlık ve tokluk verdim yaklasık 5-10 arası cihaz düşük ölçüyor. Haberiniz olsun . Açlık cihazda 71 cıkmıstı sağlık ocağında 75. Toklukta 70 cıktı cihazda sağlık ocağında 79