Sarew Feride-42 aynen az kaldı tabi o zamana kadar heycandan ve stresten doğurmassam 🤭 evet sezeryan daha fazla kilo almasından korktum doktor zorlanırsın dedi hiç riske atmak istemedim vallahi
Feride-42 Bir de aşı hakkınız çıktı mı benim 2 gün önce çıktı ama doğumdan sonra olayım diyorum korkuyorum bebeğe birşey olursa diye
seyma_utku Feride-42 haklısın da yükseldikçe kötü düşünceler sarıyor ister istemez. Bakalım moralimi yüksek tutmaya devam edeceğim
seyma_utku Feride-42 ben oldum doktorum ol dedi birkaç doktora daha danıştım hep bu şekilde konuştular
Anne01 Feride-42 evet benimde cıktı ama doktorum doğumdan snra aşı olmamdan yana olunca olmadım doğumdan snra olcam
-ilk-gebelik seyma_utku en fazla kaç olmalı ben de açlıklarımı dusuremiyorum bir türlü bir hafta oldu başlayalı
Ysmn029 -ilk-gebelik dene bi canım ben faydasını gördüm geçen gün evde yumurta bitmişti sadece peynir zeytin kaşar salatalık ve iki dilim tam buğday yedim 140 çıktı o gün anladım ekmek de sorun
Ysmn029 Feride-42 bende aynı fikirdeyim . Salı kontrolüm vaf yine soracağım doktora ama çok korkuyorum bi de aşı olup onun stresini yaşamak istemiyorum vücudum nasıl tepki vereceği belli değil
seyma_utku Ysmn029 tam buğdayın içine beyaz un karıştırıyormuş fırınlar, beni de yükseltiyordu çavdar ya da kepekli de yükselme olmadı gerçekten
Feride-42 Ben unonun tam buğday tava ekmeğini alıyorum ama şoktan değil şoktaki sanki daha değişik yapısı. Fırınlardaki tam buğday lar tam fiyasko zaten ilk zamanlar onları denedim şekerimi düşüremedim