Feride-42 Ysmn029 kuzum valla çantası olduğu gibi bazanın altında anneme eltime söyledim onlar sonra arkamdan getirsinler ben götürmeyecem hastaneye birşey
Feride-42 Sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği arasına ince kaşar koyup tost yaptım yanında domates salatalık yedim 1.saat 108 2.saat 78 çıktı cam silip balkon yıkamıştım. Şimdide kiraz kayısı ve Antep fıstığı yedim ara olarak
Feride-42 Kızlar bundan sonra bende yediklerimi paylaşmayım ya kimse yazmıyor bi ben yazıyorum olmuyor
Ysmn029 Feride-42 açlık 78 kahvaltı da da 1 tane yumurta 5-6 dilim kaşar peyniri salatalık beyaz peynir yeşil zeytin 2 dilim de kepekli ekmek yedim 105 çıktı. Ben ekmeği değiştirdim kızlar tam buğday sanki yükseltiyor gibime geldi
Merveyzc1661 Feride-42 üzüp kalbini kırmak istemem hakkını helal et sağlıkla alacağız inşallah kucaklarımıza 💜
Feride-42 Ara öğünden sonra 2.saati ölçtüm 90 çıktı yarım saat sonra bir tane mini magnum gibi olan var ya bimin adora ondan yedim şimdi kalkacağım ev silmeye
Feride-42 seyma_utku ana veya ara farketmez ben 2.5saat bırakıyorum ama yüksek çıktıysa 2.saat ölçümü 3saat dolmasını mutlaka bekliyorum