Deletedmom737382 Eceee7 vallah cok korktum. Suclandim. Bende yapmayip yapmayip son haftalar yapasim tuttu. Ciktim yola canim haber alamazsaniz bilinki ormanda dogurdum😂😘
Deletedmom737382 Eceee7 vallah canim benim hep yürüdügüm bir yol var 3km galiba, orayi yürüyorum yine. Sag salim eve varaydim😂 yürüdükce heryerim agriyor artik. Bin pismanim yedigime su an
Suzii-90 Deletedmom737382 serklajliyim canim hamileligimin başından beri evdeyim çok nadir çıktım fazla da hareket etmedim hep yatarak geçti bu şekilde 33 de bitiyo çok şükür
Deletedmom737382 Suzii-90 anladim canim gecmis olsun. Bide seker olunca daha zor degilmi? Ama cok sükür senin degerlerinde cok iyi cikiyor. Yorma kendini😘
Suzii-90 Deletedmom737382 evet canim biraz zor oluyo yürüyüş yapamayınca bende hep ozenirdim hamileyken yürüyüş yapanlara doguma yakın doğum kolay olsun diye hergun yürümeye çalışanlara ama eve tıkılıp kaldım 🤣 hayırlısıyla alalım da kucagimiza insallah
Sermec27 Deletedmom737382 valla napalım bazen dayanamıyorsun biz se hamileyiz canımız cekiyor bir seyler bende dün lahmacun yedim dayanamadım 129 cıkmıştı galiba 🥰 🤭
Deletedmom737382 Sermec27 vallah bu haftaya kadar iyi dayandim ben. Ilk hamburgerle acilis yaptim, bugün gözleme. Gelip burnumun dibine sokuyorlar napiyim canim 🙄 hafta ilerledikce insan dayanamaz hale geliyor.
Sermec27 Deletedmom737382 ben kaçamak olarak sadece lahmacun yapıyorm 10 günde 1 o da şekeri cok fazla yükseltmiyo hamuru cok ince cokta büyük değil benim kaçamağım sadece lahmacun oluyor 🥰
Suzii-90 Deletedmom737382 evet bende böyle değildim haftalar ilerledikçe dayanamıyorum canim hep biseyler değişik tatlar tatlılar çatlayana kadar yemek yiyesim geliyo 🤤🤣
Deletedmom737382 Sermec27 hic yapmadim canim ben aha 38 hafta oldum. Gözlemeyle iki oldu bakalim sonuc ne göstercek 😂
Deletedmom737382 Suzii-90 aynen canim önemli olan saglik. Bende seker olmasa yürümezdim böyle ne yalan söyleyeyim😂
Deletedmom737382 Suzii-90 ben tatlidan daha cok börek cörek canim cekiyor. Pasta felanda cekiyor gerci 🙄😅
Sermec27 Deletedmom737382 dün cok komikti ya markete gittik karam cikolataya gitti elim eşim diyor oku oku arkasını oku ne yazıyor her aldıgımın arkasını okuyorum ya şekerden dolayı 🤭😁eşim diyor al da ye bir sey olmaz dedi yok yemem dedim gerisin geri yerine koydum